alakası yok
siz 3 ay düzenli ödeme yapın, birisinin ihbarı sonucu Türk olduğunuz anlaşılırsa hesabınız kapanır. bunun dolandırıcılıkla alakası yok.
adamlar Türklere hizmet vermek istemiyor, ermeni olduklarını ve, ermeni sorunu konusunda tepki amaçlı bu şekilde davrandıklarını okumuştum bi yerde ve buna inanıyorum
Merhabalar : Ben size suanda neden hic bir sekilde Turklerle calismak istemediklerini ayrintili sekilde belirttim.Suanda birakin 3 ay duzenli odemeyi yapmak 12 ay pesin odeme yapsaniz gene makinaniz kapanir bunun irkcilikla hic bir ilgisi yok , bunu bu sekilde lanse edip sisirende gene bizleriz , fakat gerceklerden kacmak yanlis.Siz 1 verimerkezini aktif olarak binlerce euro zarar ettirirseniz , aradan 10 senede gecse bazi yaptirimlar degismez.Yoksa Turkiye gibi 1 pazari OVH neden red etmek istesin? , ayrica
www.server.gen.tr - Kiralık Server Kiralık Sunucu Dedicated Server VPS Server VPS Sunucu aktif olarak yillardir bu verimerkezinin satislarini yapiyor , bircok camfrog sunucusu barindiriyorlar , OVH bunlari bilmiyormu? irkciliksa mevzu ne bu firmaya nede onun kullancilarina hizmet vermemeleri lazim satanda , kullananlarda neticede TURK.Benim sahsi fikrim yazdiklarim yonunde , sizinkine de saygi duymak duser , iyi geceler.
iyi calismalar.