Bu kadar saçma dediğin yorum evet saçma olabilir ama haksız değil, nedeni ise yaklaşık olarak 2 aydır, yeni kurulan blog sitelerinin çok geç indexlenmesi, bunu neremden mi söylüyorum ? denemelerimden tabiki, ancak şurada bir dipnot açarsak eğer, bu denemelerde 2 yıllık domainle 2 aylık domain bir tutulmuyor, yani 2 yıllık domain daha çabuk indexleniyor, ayrıca fazla aranan kelimelere göre bir blog servisiniz varsa (örnek; webmaster) bu kelime sayesinde de daha çabuk indexleniyorsunuz, ama illaha daha çabuk indexleneceğim diye saçma kelimeler kullanmanıza gerek yok, azim herçeyin üstündedir, sabırlı olun onun için en kısa sürede google hakettiğinizi verir.
Ayrıca ne yaparsanız yapın bu süreyi kısaltamazsınız, ancak bir kaç ipucu verilecek olunursa eğer, link kasma taraftarı değilim, bunun yerine linkbol, tusul, gibi servislere yazdığınız yazınızı ekleyerek başlayabilirsiniz, bunun çok faydası vardır arkadaşlar, o kadar faydalı ki hatta eskiden sadece blog servislerinde kullanılan bu özellik artık forum sitelerine entegre ediliyor..
Kişisel site açtım 1 günde indexledi fakat info'yu 3. gün indexledi herhangi bir sorun yaşamadım tıkır tıkır indexliyor.