Eğer vakit sorununuz yoksa, öncelikle sizin aklınıza yatanlardan bahsedeyim sonrada benim aklıma yatanlardan..

Online Film Sitesi & Download Film Sitesi - Evet bunlar size çok iyi hit getirir ama bu piyasa çok canlı yani iyi takip etmelisiniz, kimsede olmayanı vermelisiniz, bir filmin en az 700 mb olduğunuda düşünürsek eğer saatlerinizi upload sitelerinde geçirirsiniz, en az bir film sizin eklemeniz lazım, hadi diğerleri kopyala yapıştır. Yani bu kategori pek sıcak değil.. Ayrıca ileriye yönelik yani para da kazanayım dediğiniz bir iş ise kesinlikle yapmayın çünkü çok az para veriyorlar tıklama başına..

Oyun sitesi - bunu direk es geçmeş istiyorum, çünkü o kadar çok oyun sitesi varki, herkeste bir oyun merakı aldı gidiyor, ama siz oyunları Türkçe yaparım diyorsanız bu teklif tam size göre ama çince japonca oyunlar ve binlerce oyun sitesi arasında hiç aklınıza bile getirmeyin.

Güncel siteler - Hani dediniz ya karışık bir blog yada nomal blog tarzı bir site piyasada bir sürü var diye, bu güncel bloglardan da bir sürü var, en basiti benim vardı hepsini kapattım , çünkü ordan al oraya yapıştır, bir kaç değişiklik yap felan saatleri bu işe ayır ama hiç bir çıkar elde etme..

Şimdi benim size önerilerime gelecek olursak..

Öncelikle film tanıtım sitesi yapabilirsiniz ama bunun için iyi bir temaya ihtiyacınız var ve sadece vizyondaki filmler değil, çekime başlayanlar anlaşmalar ve bunun gibi bir çok şeye sahip olursanız yani bu bilgileri bulabilirseniz eğer iyi prim sağlarsınız...

İkinci olarak 3d resimler ama bu masaüstü resimleri gibi değil logo tarzı maskotlar, bunları japonlar çok yapıyor, bu tarz site Türkiye de yok sanırım, bende düşünüyorum bu şekilde bir iş yapmayı ama zaman meselesi, ama ben yaparım diyorsanız yapınız, çünkü zaman logo, maskot zamanı yani bugun her site kendine bir maskot istiyor ama yapamıyor, sizin bulacağınız bu resimler ile bir çok webmastere hizmet edersiniz...

Üçüncü ve son teklifim ise tek alanlı tanıtım sitesi, yani siz sadece playstationdan, nintendo vb.. bahsedecekseniz eğer bunlardan başka birşey yazmayın yada yapmayın, yani oyunlarını anlatabilir, güncellemelerini yazabilrsiniz (playstationdan anlamadığım için nasıldır bilmiyorum),

Bunlar sadece örnekti eğer ilk iki seçenek için site linki istersen pm atabilirsin.. üçüncü seçenek cazip ve malzemesi boldur fazla uğraşta istemez, size kalan sadece iyi araştırıp Türkiye de olmayanı bulabilmekte..