Ben editör olsaydım eğer onaylardım bu siteyi, çünkü burası halka açık bir yer değil büyük ihtimal domainden de belli olduğu gibi Trakya Tıp yani bir kampüs sitesi, buna göre o sitenin kurucuları bu işi para için yapmıyorlar sadece bir arada olmak için yapıyorlar, ayrıca bu forum kurallarında da açıkça belli edilmiş, siteye üye olanların ilk olarak kendilerini tanıtmaları geliyor. Büyük ihtimal site içeriğide domainden belli olduğu gibi tıpla ilgili, eğer tıp benim alanım değilse ne işim var orada ? Bir gerçekte evet sitenin googledeki indexi sadece 4 ama pagerank değeri 2 yani site iyi bir şekilde kullanılıyor ve hizmet veriyor, dmoz da buna bakıyor, yani çakma sitelerden çok insanlara hizmet veren sitelere, eğer sizde bir topluluk için çalışıyorsanız ve bu topluluk için buluşma noktası ayarlamak isterseniz, tasarımınız nasıl olursa olsun, pagerank değeriniz, indexsiniz bunlar dmoz için önemli değildir önemli olan o sitedeki bilgiler ve güzelliklerdir.

@KR@LKSK arkadaşımız bu konuda oldukça bilgili.. yazdıklarını boş geçmemek gerek.