SacmaSapan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tüm sayfaları okudum.
Gözden kaçan birşeyler var arkadaşlar....
1-adamlar bizim ülkemizdeki PTT sistemlerini bilmiyorlar.Bizim postacımız işini tam yapmazsa google bundan doğacak mağduriyeti kabulleneceğini sanmıyorum.Neden böyle diyorum KPSS sınav giriş belgem + sonuç belgem + açıköğretim sınav belgem ve hatta hala öss sonuç belgem elime ulaşmamış durumda..
2-Google türk hukuk sistemine göre değil ABD hukuk sistemine göre işler ve kurallar ordaki geçerli kurallardır...
3-Google 3 kere de pin isteyen biri için en az 1 kere pin göndermiştir ve bunu kanıtlayacaktır.Yoksa bu kadar büyük olamazlardı.
4-Mahkemeler sizin bildiğiniz gibi bugun başvurayım 1 hafta sonra duruşma olsun 1 ay sonrada karar verilsin değil.ve emin olun bildiğiniz kadar adil değil.Sigortamın yatırılmadığını çalıştıgıma dair belgelerle başvurmama rağmen tam 2 yıl sonra sonuç verildi( gidip yine kendim öğrendim.Eve posta ile gelmesi gerekiyordu.) 2 yıl sonra sonuç 8 ay yatırılmayan ssk'mın 1 gün yatırılması şeklinde sonuçlandı.Maalesef o kadar adil değil mahkemelerimiz...
5-Bence google türkiye denmiş bu mail i telefonla yada gitme fırsatınız ( hesaptaki para gitmeye değiyorsa) gidip konuşarak halletmeniz.
6- umarım zarar görmessiniz..
ABD yerine türkü büyük yazsaydın diye rep veren arkadaşı edebiyat öğretmenlerinin eline bırakıyorum..ABD orda vurgulanmak istenen kelimeydi.neyse..