Bundan 2 yıla yakın bir süre önce İst. Bil. Suç. Büro amiri Dinçer Ay tarafından cep tel imden (özel ve kimsenin bilmediği, adıma kayıtlı tek hat) aranmıştım. O zamanlar böyle bir sitem vardı. Savcılıkta dosyası bulunan bir video yüzünden uyarı almıştım ve ilgili video neredeyse bütün bu tarz sitelerde dolaşan bir videoydu. Ama piyango bana ve birkaç kişiye daha vurmuş anlaşılan o zamanlar. Sonrasında tam hatırlayamıyorum numarasını falan vermişti, ilk görüşme anında ya da daha sonra arayıp daha derin bilgiler istedim. Nedir ne değildir diye. Söyledikleri; içerikle ilgili 18 yaş uyarısı vs. nin birşey ifade etmediği, a*ult içeriğin her türlüsünün (yerli ve yabancı) yayınının yasak olduğu, bu tür sitelerin çok fazla olduğu ancak şikayet ya da savcılkta dosyası olan içeriklerin yayınlandıkları sitelere yetişebildikleri yönündeydi. Ayrıca bu işte ciddi rakamlar dönmekte, tabi siz bu ciddi rakamlardan habersiz saf düşünerek bir site açabilirsiniz ama sonuçta aynı kategoridesiniz unutmayınız. Birkaç eklemede ben yapayım dedim bilgi isteyen arkadaşlara