asp upload ile dosya kontrolünü de rahatça yapılabilir, silme işlemi de basittir, bileşene göre yazdım kodları ve mantığını anlatmaya çalıştım, dibine de çaktığım gibi kodların çalıştığını bile denemedim, maksat mantığını vermekti, bu kadar kabaca bi şekilde güvenlik olmadan da kod yazılmaz zati, di mi yani...
Şaşırdım yau

Konuya okurken adamın her sorusuna hemen hemen cevap verilmiş ne güzel diyordum kendi kendime. Şu yazını görünce şaşırdım.
İyi de yazıma niye o kadar gocundun, kompleks yaptın, anlayamadım. Senin yazdığına ek olarak yazdım ben. Yukarıdaki kodları denerse güvenlik problemi olur diye. Belli ki pek bilgisi yok arkadaşın. Yoksa durup durup soru sormazdı. Gece gece gereksiz yere germişsin kendini, burda herkes birbirinin eksiğini tamamlayabilir. İlla da gocunacaksan ya adam gibi yaz ya da hiç yazma madem. Senden sonra yazacak olanlar şu gereksiz çıkışına muhatap olmasın.
Silme işlemi de basittir demişsin yukarıda "persist upload ile silme çok çok zordur." bir başkası mıydı? Yoksa espiri mi yaptın?
ASP Upload ile yaptığın MIME Type kontrolünü paylaşır mısın? Nasıl yapılıyormuş biz de öğrenelim.