Not: Böyle Bir Konu Açıldı ise ben Göremedim. Eğer varsa Mod Arkadaşlardan Silinmesini rica ederim.

Bu Başlık Ne Manaya Geliyor ?

Bu Başlık altında Lütfen Panelimizde projelendirmedigimiz uzun zamandır boş duran ve bizim hiç bir işimize yaramayan ama bazı insanlarında projelerini engellediğimiz şu domainlerimizi buraya yazalım. Buraya yazılan Domainlere teklif yapan takas yapmak isteyen tahmin ediyorum ki binlerce arkadaş çıkacaktır. belki projesine inandıgımız insanlara domaini hediye edip başarılı bir çalışmaya imza atmış olacagız.

Ayrıca Bu Başlıkta Domaini Hangi Proje Amaclı Aldık ve Bu projeyi çeşitli nedenlerden dolayı gerçekleştiremediğimizide not düşersek belki Sizin Projenizi destekleyen sizinle aynı düşünen arkadaşlar çıkacaktır.

Aynı zamanda Karaborsaya dönene domain ticaretini Bir nebzede olsa belki kıracagız. Bir domain Projelendirmedikten sonra ne kadar verimli olabilir'ki? Elbette bu işi benden daha iyi anlayan Arkadaşlarımız vardır. Kuran-ı Kerim'de yusuf süresinde Buyuruldugu üzere " her Bilenin üstünde Bir ilim Sahibi Bilgi Sahibi vardır" ve hak vereceginize'de eminim projesi olmayan bir domain ne ederki? Bu konuyu Açmamın nedeni şudur Arkadaşlar . Domain Ticareti kolay para Kazanmanın bir Yolu oldu. yanlız son zamanlarda domain paylaşımı yapan arkadaşlara baktıgımda şu Notu düşüyorlar " Projelendirmiyecek olanlar domaini istemesinler." ewet Arkadaşlar paylaşımlarınızı bekliyorum