@gokmenm
Ağlıyorsun gibi bi ithamda bulundum evet , ilk sayfayı tekrar oku bence.
İnsanları tek taraflı suçlamak esas çirkefliğin en büyüğü. Site adresi yok , birşey yok , "sebepsiz sitemi sildiler".
Yaşıma gelince 20 yaşındayım , deli dolu değilim , ama eminimki sen öylesin. Hayatın gerçeklerini görmek yerine , dmoz yüzünden ne hallerdesin.
Son olarak bilgim , işim , yaşım senle ölçüşemezmiş. İlk sayfadaki yazılara baktıkça diyorum ki Allahtan kıyaslanmıyoruz bile
pr makinası senin gibi insanlar yüzünden biz eğitimciler artık r10 a girmek bile istemiyoruz girmiyoruz da... bizler eğitim işiyle uğraşıyoruz , internettede gençlere yardım ediyoruz..bu tarz konuşmalarsdan artık vazgeçin.. arkadaş isyan etmiş onaylarsın onaylamzsın , hakaret etmek gibi bir lüksün yok..
Benim kaç tane eğitim sitem olduğunu biliyor musun? Hemde 5 kuruş istemeden kimseden yapıyorum bu işi , dmoz'a muhtaç olmadan.. Dmozdan çıkarıldığımda gelip
site adresi vermeden insanları suçlamıyorum. Dmoza eklendiğimde de gelip burada konu açmıyorum. Çünkü benim kalitemi ziyaretçi belirler , dmoz değil. Siz sanırım bunu anlayamamışsınız.
Arkadaş isyan etmiş , onaylamazsın hakaret etme diyorsun ama o arkadaşın bize yağcı , yalaka ne varsa demiş.
Dahada uzatmayacağım. Dmoz inşallah sizi kabul eder tekrar , forum kirlenmekten kurtulur dahada.
Sevgiler.