ykpykpyk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Orhan abi butur dan yana baya dertliydi bi aralar... Resellerini mi sorun yapmışlar napmışlar... Bütün siteleri kapandı adamın.
O orhan abiniz dns değişiminden neyin ne olduğundan bir haberdi.

Bizim ns'lerimizi kullanın dediğimizde yok diyor, kendi nslerini bir türlü ayarlatamıyordu.

Biz kimseye özel ns için destek vermediğimiz halde kendisine verdik. Ama domain firması kabul etmedi o şahsın.

Burda bizim ile ilgili bir durum yok.

Ayrıca orhan abiniz adına sizin mesaj yazmanız çok abes gerçekten.

residents2000 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mrb butur.org ile butur.net aynımı bilmiyorum ama burada ben butur.netten bahsedicem Forumdan pek fazla anlamıyorum yani güvenlik mevzularından birkaç kere hack yedik sorunu kendi başımıza çözemiyeceğimiz için hostumuza danışmak istedik hiç bir şekilde destek göremedik bu konuda ve her hack yediğimzde de sorunun server hosttan oldugunu söylediler aldığım pakette 50gb trafik vardı ama cpanellden bakınca 10gb gözüküyor defalarca söylememe rağman bu konuda bir cvp alamadım tekrar bir saldırı yedik ve 10gb trafiği geçti bu durumda 1 ay sitemiz kapandı neyazıkki msn eklemiştim ilk çalışmaya başlayacağımız zmanlarda ve sonrasında msnden de engellendik destek alamaz olduk ticket neymiş ticket atıyoruz cvp gelmeden kapanıyor yani butur.neti ben böyle biliyorum..
1- Hiçbir şekilde ticket yanıtlanmadan veya sabırsızlanıp msn'den sorduğunuzda cevap verilmeden kapatılmaz.

2- Msn ile satış yapılaiblir. Ama msn'den destek vermek zorunda değiliz. Biz bunu artık özellikle satış öncesinde bile belirtiyoruz.

3- Ticket da neymiş demişsiniz. Ticket Türkçe olarak destek bildirimi demektir. Destek ihtiyacı olan bildirim açar cevabını alır.

4- Kendi ağzınızla sürekli hacklendim diyorsunuz. Burda sitenizin açığı vb varsa biz açıkları çözmekle yükümlü değiliz. Ya da sitenizde shell varsa vvarez bir scriptiniz varsa sonucunda siteniz hackleniyosa burda bizim yapabileceğimiz bir olay yoktur.

5- Sunucularımızda yüksek derecede güvenlik ayarları mevcuttur. Hatta bazı scriptler özel ayarlanmadan çalışmamaktadır.

6- Fazla anlamıyorum diyorsunuz ama yorumları saydırıyorsunuz.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorsanız burda hata bizde değil sizdedir.

Saygılar.