arkadaşlar gittigidiyorda falan sd ram var, illa çok lazımsa ordan da bakın, ucuz zaten, çok deil fiyatları, ben o yüzden takas yapmak istiyorum. patlat arkadaşım, teklifin iyi de bendeki ram ddr2 değil ama, ddr ram, varsa elinde onunla takas etmek isterim.
ddr ram fiyatına baktım ben, bi yerlerde 15 liraya falan 256 mı, 512 mi ne gördüm, ikinci el, olmazsa size de bu fiyat civarı veriyim. zaten maksadım para değil malum, elimdeki dandik lanet adi makinayı azıcık biraz adam etmek, o kadar yavaşki ülserim azıyo kullanırken. (ülser varda bende) bi de istanbuldan arkadaşlar yazmış, kargoyla falanda uğraşmayız, bi yerlerde buluşup hallederiz.
yazmayı unutmuşum bi de 133 olduğunu. (2x128 mb pc 133 sd ram)
5-6 ay öncesine kadar kullandığım bi makinadaydı, yani sağlamlar, sorunları yok, alan arkadaş deneycek tabi, neyse uzatmayım, takas için ddr olan arkadaş istiyorum, olmadı sizlere istediğiniz bi fiyattan bırakırım.
(bi de bi arkadaş kızıp eksi rep vermiş bana, niyedir bu hiddet, daha bugün yazdım konuyu, yemek yedim, çay içtim, üç dört saat oldu geri baktım şimdi.)