Türkçesi :

Kısa sürede başarıya ulaşmak çok zordur ve çok uğraş gerektirir . Milletin yaptıklarını , emeklerini çalarak olmaz . Zaten yapsanızda arzu etiginiz yere ulaşamadan sandboxa düşersiniz . Bir sitenin Google tarafından tamamen indexlenebilmesi için en az 3-4 ay o sitenin hiç kapanmadan ayakta kalması gerekir .

Başarıya en kısa yoldan ulaşmak için wordpress kurmanızı tavsiye ederim . En hızlı indexlenen sistemlerden bir tanesi. Asıl kural yazdığınız makalelerde veya başka şeylerde özgün olmak , kopya içerik olmamasıdır . Eğer bu kurallara uyarsanız kısa sürede hite ulaşabilirsiniz .

Bu konuları ögrenmeden bende şu şekildim forum açardım : 1 hafta 2 hafta geçerdi , hit gelmiyor diye kapardım . Blog açardım , 1 hafta geçerdi bakardım adamın film sitesi var ; 30 k hiti var hemen özenir ve film sitesi açardım . Ama bu çok yanlış bi'şey . Zaten bir sistem kurucaksanız gönülden içten kurmanız gerekir .

Siteyi bebek gibi düşünün bebeyi doyurmassan ağlar . Siteye de konu açmassan site de gittikce Google'den düşer veya bebeğe hep aynı şeyi yedirdiğinde bir süre sonra tiksinir . Google de öyledir . Sitenize hep çalıntı yedirirseniz , Google de bebeğin yaptığının aynısını yapar . Burdaki amaç bebeği en güncel beslemektir yani siteyi . Bunu başarabilirseniz , bir kere yenebilirseniz , bir daha kimse sizi başka fikirlere yönlendiremez .

Web siteniz varsa ilk başlarda yapılması gereken şeylerden biri şudur : Özgün konu açmak ve Google'nin indexlemesini sağlamak . Ardından link almak önemlidir . Ama sakın şu şekil link degişimi yapmayın : Ben mesela www.dayiz.com'a verdim , oda forum.dayiz.com'a verdi . Yani düz birbirinizle yapmayın google anlar ve direk filtreye girersiniz . Çapraz link degişimi yapın .

Bi' de pr güncelleme zamanları geldiginde kesinlikle siteye aldığınız linkleri kaldırın ve açtıgınızdan itibaren backlink kasmaya çalışın . Eğer bu anlattıklarımı harfiyen yaparsanız sizin googleyi yenmeniz fazla sürmez…