spider58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben Elhamdulillah müslümanım, derecesi benim ile Cenab-ı Allah arasında, kimse karışamaz.
Fakat şeriat istemiyorum, din ile yönetilmeye karşıyım. Laiklik, cumhuriyet benim için vazgeçilmez.
Şimdi ben dinsiz miyim?.
O şeriat isteyenler;
Rahat mı batar size bilmiyorum. Ben sizden belki de daha fazla müslümanım.
Mollalar İRAN'a. Hazır ilan edilmiş şeriat varken.

MrManson adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İran islam devrimini çok masumane göstermeye çalışıyor Türkiye'de ki siyasal islam yandaşları.
İran devrimi; İran da ki komunistlerin devrim hayali ile başlar ve komunist bir hareket baş gösterir. Şah'ı devirme planlarına Humeyni de dahil olur ve komunistler ile ortak bir devrim kararı alırlar.
Devrim gerçekleştikten sonra, Humeyni nin ilk işi komunistleri astırmak olur ve ardından şeriatı ilan eder.
Türkiye Malezya olmasın dediğimizde, bizimle kendilerince dalga geçen özellikle 13-20 yaş arasında ki arkadaşlarımızın biraz tarihi araştırmalarını öneririm.
Tahran, 30 yıl önce bugünün İstanbul'uydu. Bunu her türlü kaynaktan, videolardan öğrenebilirsiniz. Yurtdışında ki humeyni nin 1 gece de İran a gelerek şeriat ı nasıl ilan ettiği hala bir çok kaynakta yazılı ve görsel olarak bulunmakta.
Acaba, kendi içimize bakarak " Böyle bir tehlikeyi yaratacak, bizden kim var yurt dışında ? " diye sorarsak, herkes kendi cevabını verecektir sanırım.
Konu siyasete kaymaya doğru gidiyor. Ergenekon bir iddianamedir. atv, kanal24, zaman, vakit gibi tamamıyle hükümet sermayeli gruplar bu sözde oluşumu ETÖ ( Egenekon Terör Örgütü ) olarak suç işlemektedirler, tabii dokunan yok o ayrı. Yargının verdiği herhangi bir karar olmadan, insanları nasıl terör örtügü kurmak ve üye olmakla suçlayabiliyorsunuz ?
Bu ülkede ki en büyük terör örgütü, art niyetli kişilerin beyinleridir.
banlanabilirim ama yine de yazayım.

kominist arkadaşlar nasıl bu ülkeyi komunizimle yönetilmesini istiyor ve çabalıyorsa ben de şeriat istiyorum.bir kişi ben müslümanım diyorsa ve şeriatı istemem derse dininden şüphe etsin.şeriat iranda uygulanan şey değildir.siz biraz şeriatı araştırın.şeriat kuranla yönetilmektir.siz fransanın laikliğini italyanın ceza hukuku ile ceza almayı,isviçre medeni kanunu ile diğer hukuki işlermlerinizi gidermek isteyebilirsiniz.ama ben islam hukukuyla yönetilmek istiyorum.bu da benim en doğal hakkım.bir yahudi teokratik olarak yönetiliyorsa ben de yöneltilmek istiyorum.şeriat padişahlık değildir bunu da anlayın.

MrManson adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet, Evrim teorisi açıklıyor bu durumu.
Milyonlarca yıl önce taş devrinde örgütlenmeye başlayan ergenekon kemikleri kuyulara atıyor ve bu kemikler zamanla evrimleşerek hayvan kemiklerine dönüşüyor.
ayrıca islam evrim teorisine aykırı değildir.Allah herşeyi evrimleştirerek yaratıyor bebek olarak doğuyor büyüyor ihtiyarlıyor ve öluyor.hz adem yaratılışı kuranda yazmıyor.anlatılan hikayeler tevrattan alınıyor.insanın ilk yaratıldığındaki şeklini kimse bilmiyor.kuranda apaçık yazmıyor.islamın karşı çıktığı şey hiç bir şeyin kendi kendisine olmadığıdır.her şeyin yaratıcısı Alllah tır.mesela insan toprağa tohum atıyor ve o tuhum ağaç oluyor bu da bir evrimleşmedir.ve evrimleşme Allahın yaptığı şeydir zaten.