Arkadaşın sitesi alanında en güncel, kaliteli sitelerden. Hatta baya eski bir site. Ve pek çok kelimede popülerdi resmen pislik yapıldı. Ve ne kadar uğraştığını yakinen biliyorum, onun yerinde bende olsam isyan ederdim. Emin ol sende isyan ederdin.
Yahu neden isyan edeyim. Dmoz'a hayatımı mı bağladım ki? Rakip siteler varsın 2 sıra üstümde olsun , kaldı ki bi siteye 6 sene emek vereyim gözüm dmoz'u görmez.
yok doğan hocam onlar isyan etmez..
vardır tanıdıkları mutlaka
biz çoğu kişinin sorunundan bahsettik..Hemen kral yağcıları kendini göstermeye başladı.
6 yıldır siteni neden büyütmedin,
Neden yan gelip yattın,
Ya konuyu dağıtarak dikkati başka yöne çekmeye çalışıyorsun,Yada dmozla irtibatın var, sende faydalanıyorsun ranttan..
Yoksa ve dmozda önemsizse bu konu başlığında ne işin var..
Hemen birileri - rap vermeye başlıyor..
dmoz editorleri yada editor yalakaları büyük ihtimal.
neyse bende dmozu ve mobidiki çok seviyorum..
Neyime lazım ..lazım olur belki..
Yalakalık yapayım biraz.
.
Dmoz için resmen ağlıyorsun. Siteyi açtığında sanırım okul öncesi eğitim alıyordun , 6 sene sonra , yani şimdide ergenlik çağında olduğunu tahmin ediyorum. Yoksa neden bu kadar tepki veresin , hayatın sonu gibi göresin? Tamam emek verdiysen verdin , sanki bana youtube , facebook , yahoo tarzı dünyayı sarsan bir sitemi açtın? Hayret birşeysin yani. Site adresini vermiyorsun , madem sıkıntın var , haklı olduğunu iddia ediyorsun ver adresi inceleyelim. Dmoz'un kriterlerini adam gibi okursan silinmek için bir çok sebep olduğunu görürsün. Belliki birini yapmışsın ve silinmişsin. Kimseye hakaret etme hakkın yok , yağcı mağcı deme kimseye. Önce burada yaptığın çirkefliği gör , sonra insanlara yağcı de.
Sevgiler.