RebeLMasteR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
biz elhamdülillah müslümanız.şahsen ben öyleyim.
Rabbimin bizim için indrdiği kitabın sözlerini korumak savunmakta bana düşer.ben değilde kime düşücek?
herkes kendi inancından sorumlu milletin inancını sorgulamak kimseye düşmez.ve o kadar inanıyorsan ona göre hareket etmen lazım avatarından anladığım kadarı ile sen rep dinliyorsun ki yabancı repte dinliyorsun o dinlediğin şarkılardan anasına küfreden sözler varki dinimizde anne en kutsal varlıktır bunu unutma
teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne olursa olsun, Kuranda geçen bir kelime böyle değiştirilemez kardeşim ne hakla ne haddinize.kimin ne haddine.Allahın sözü bu.Allahın sözünü değiştirip de böyle amaçlar için kullanamazsınız.Salak mıyız biz anlamadık mı o cümlenin hangi surede geçtiğini ?
arapça sadece kuran da kullanılan bir değildir arap milletinin dilidir ve o kelimenin arapçada bir anlamı vardır kesinlikle
Omer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ordaki taşı anlamadınız siz , ordaki taş 5 vakit namaz kılıp haramı köküne kadar yiyip hırsızlık yapan fakat agzından bunları eksik etmeyenler içindir.
katılıyorum buna
ibr4him adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
+1
Hanzo demeden öncede geçmişlerini okudukları yerleri gözden geçirmekte fayda var. Kur'an arapça olduğu için arapça bir kelime kullanamazlar mı? Araplar ne yapsın o zaman.
Burada müslümanlığı savunan kişiler gereksiz konuşan kişiler acaba inandıkları dinin emirlerini yerine getiriyor mu? 5 vakit namaz kılıp, alkol kullanmayan, yalan söylemeyen var mı? Önce insan kendini tam müslüman yapmalı ondan sonra başkalarına söyleyebilir. Bende Elhamdülillah Müslümanım fakat dinimin gereğini yerine getiremiyorum. Kimseyede bu nedende dolayı bir şey demiyorum. İnsan önce kendine bakmalı, başkalarını eleştirmeden.
Çoğu kişi beddua etmiş. Unutmayın beddua döner dolaşır size geri döner.
yani burda eleştiren bi çok arkadaşında tam olarak yaptığına inanmıyorum bende dahil bi çok arkadaşın ***** siteleri var adultla uğrasan insanlar para kazananlar var o zaman onlarla uğrasmasınlar
was adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu başlığına bak Duman Grubu Ayetle Dalga Geçti! Ama ayetle değil de insanlara karşı kendini dindar gösterip , her türlü işi yapanla (ki münafık diyor bunlara İslam dini)dalga geçtikleri belli.Forumdaki bir çok kişi de direk başlığı onaylamış ve kendisi sorgulamaya gitmemiş Konuyu da saçma sapan yerlere çekmeye çalışanlar var, egosunu tatmin etmeye çalışanlar var , mesaj yazıp boşa vakit harcamak istemiyorum ama söyleyeceğim tek şey beyninizi kullanın başkasının söylediğine bakmayın siz de sorgulayın kendi kararınızı kendiniz verin.
bende öle yapıcaktım ama dayanamadım çok yuklenmişler
Cem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani amacın ne olduğu belli (hortumculuğa karşı kısaca) ve şarkı sözlerinde hiçbir kasıt olduğunu zannetmiyorum sizde aslında görüyorsunuzda işinize gelmiyor
bu sözleri anlamayabilene söylediklerin doğru
pLive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu Lem yeLid sadece kuranda gecen bir söz olmadıgı için ayetle bir alakası oldugunu hiç düşünmüyorum + Duman grubunun böyle yapacagınıda hiç sanmıyorum. Böyle müslüman ülkeye böyle ayetle dalga gecip albüm yapabilirler mi ?
bir ayette 2 kelime geciyor diye koca ayeti sokup dalga geciyor diye suclamayın.
+1
turksafa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zaten dumanda dini inanış yokki
onların inanıp inanmadığını sen nerden biliyorsun ki inanmasalar bile bu kimseyi ilgilendirmez