Bence dmoz önemli...
Sorununa gelince sitenin ismini yazarsan dmoz'dan neden silindiğin konusunda tecrübeli ve bilgili arkadaşlar neden silinmiş olduğuna nazaran yardımcı olurlar diye düşünüyorum.
Sonuç olarak dmoz'dan silinmesi için bir sitenin çok nedenleri var örnek şu şekilde belirtim.
Benim dmoz'a kayıt yaptırmak istediğim sitem vardı bence dmoz'a eklenmesi gerekiyordu ama 3üncü gönderimde kayıt edildi.
Kayıt edilme nedeni ne biliyor musun? Zoruma gitmişti benim sitemi eklemediler diye tek tek branşım ile ilgili sitelere girdim ve inceledim ne göreyim ? siteler berbat durumda hatta o kadar berbat ki değil dmoz kendi sitene bile eklenmeyecek şekilde 2 - 3 siteye denk geldim ve sinirlendim 3 siteninde eksiklerini yazdım bunları eklemişsinizde dedim benim sitemi neden kabul etmediniz dedim? Sonrasındaki başvurmamda sitem kabul edilmişti
Demek istediğim hakkını savun eğer siten gerçekten dmoz katagorisinde yer alabildiyse yıllarca bence mutlaka küçükte olsa biryerlerde bir sorun vardır halletip tekrar başvurmanı tavsiye ederim
Saygılarımla