Sen hala düşünüyormusun. ben ingilizce bilsem girmiştim çoktan

Ama tavsiye bu yazı kaçırdın seneye yaza hazrlan.. Yoksa hılzı yükselişte google filtreye sokar
Neden sadece yaz ayları ? Ülkemizde kış turizmi , kültür turizmide gayet gelişmiş durumda.Benim tatil sitesinden kastım sadece deniz değil. Her il için araba kiralamasından nerde yemek yiyebileceğine kadar bütün bilgiler bulunacak.
tatil siteleri olan ve bu piyasanın içinde olan biri olarak yorumum kaliteli ve düzenli içerik girdiğin taktirde 10 k hitte sadece Türkçe içerikte bir site ile yaklaşık reklam yerleşiminde iyi ise 5000 dolar civarı para kazanabilirsin
10k yabancı hitte bir tatil siten var ise eğer tatil için Tanıtıcan ülke Türkiye değil ise 20.000 dolar civarı bir para kazanabilirsin eğer Türkiye ise bu para 7000 dolara kadar düşebilir
en büyük ve net tavsiyeme geliyorum eğer tatil sitesi açıcaksanız tüm ülke değilde sadece ege akdeniz karadeniz vs. yani birini seçin ya akdeniz üzerine olsun ya karadeniz üzerine yada ege hepsini birden tanıtmaya başladığınız taktirde hiç bir şekilde tur reklamı değil info reklamlar çıkmaya başlar
birde tatil siteleri çok yüskek oranlar alıyor diyen arkadaşlara birşey söylemek istiyorum her tatil sitesi aynı oranı almıyor nasıl bilmiyorum ama pr5 5k tatil sitemdeki bir reklamın ücreti ile pr1 200-300 tekilli bir tatil sitemdeki reklamın tıklama ücreti bir değil ...
Yorumunuz için teşekkür ederim.Şuan için sadece Türkiye odaklı bir site kurmayı planlıyorum.Önceki mesajlarımda da belirttiğim üzere eğer site bana maddi anlamda birşeyler katarsa proje gerçekten çok büyüyecek.