zigetvar la ilgili yorumlar yapmıslar, hemen cevap vereyim seo denilen olay neyse bir kac ingilzice kitap cevirisi yaptım ordan burdan makale okudum okuduklarımı uyguladım, ve baktım bazı kelimelerde ilk sayfada oldum, digiklan laf sokmak istiyosan sok cokta umrumda cunku benim işim web degil, cok iyi biliyorsun ya bu laf sokma işlerini git istersen bak bakalım backlink kasılmısmı falan gibisinden ölesine ufak bir site içi optimizasyon var, o kadar onla bile seo kelimesinde 8-9-10. sayfalarda dolasıyor, benim asıl meslegim makine mühendisliği, ayrıca unideyim son senem evimde net yok okulda ders aralarında fırst buldukca bakıyorum r10, her neyse sen benim hakkımda yada zigetvar hakkında ne istiyorsan düşünebilirsin kolay gele
SEO işi yapıyorum diye geziniyorsan, sitene de seo bölümü açıyorsan burada sorduğun sorular da o düzeyde olmalı.
Sen seo işleri yapan bir siteye ve seo hakkında yazılara sahip bir blog sahibi olarak ilk defa bu işe girmiş bir adam gibi dofollow ne işe yarıyor diye sorarsan ben de laf söylerim tabi...