Ah be güzel kardeşim kimse paylaşmazki Öbür tarafa götürecekler çünki.

Bu forumda takip ettigim işi bilen insanlarvar kimi adsenseden çok iyi para kazanama yöntemlerini biliyor kimi seçtigi zorlu kelimede ilk sayfa ilk sıraya çıkmayı çok iyi biliyor. Ama kimsenin birşey paylaştıgı yok Seo nedir dedigin zaman hemen özgün içerik- backlink vs vs diye devam ediyorlar.

Bizim insanlarımız ben biliyorum ögrendim aman kimse ögrenmesin sakın söylemeyelim düşüncesi içindedir. Paylaşım %10 bu %10 luk kısım ise herkez tarafından bilinen yukarıda yazdıgım seo taktiklerinin farklı farklı terimler kullanılarak anlatılan bilgilerden ibaret.

Şunada deginmeden geçmiyeyim benimde bir çok şeyi ögrendigim bir kişi var bu forumda yakından yardım ediyor destekliyor (Abi kardeş gibi olsakta o bile bilgilerinin sadece %25 ini veriyor) Ancak şöyleki bir laf vardır bana bir harf ögretenin 40 yıl kölesi olurum diye işte birşeyi size birileri ögretiyorsa o insana sadık kalmalısınız.
Şuan bana post at diyor atıyorum ne yap derse yapıyorum. Yapmak zorundayım çünki bana birşeyler ögretti.

Bende bir çok kişiye seo konususu dışında yardımcı oluyorum ancak işi ögrenene kadar selam veren adam işi ögrendikten sonra selam vermez oluyor kaldıki ben selam verdigimde ona bile cevap vermez oluyor yeni birşey ögrenmek istediginde gelip soruyor.

Bu örnekleri vermemin sebebi ögreten insanların ögrencilerinden hakettigi degerini görmediginden dolayı belkide paylaşmadıgıdır.

Özür dilerim sanırım biraz uzun yazdım ama gerçekten bu konuda sıkıntılıyım adsense ve seo konusunda ögrenmek istedigim çok şey var ancak ögreten yardımcı olan yok.

Sen neden bildiklerini paylaşmıyorsun diye soracak olursan bu bilgiler benim edindigim ugraşıp deneyerek ögrendigim şeyler degil o sebeple ögreten kişi bana verdigi bilgileri burda görmeyi istemez istese kendi yazardı o sebeple paylaşamıyorum malesef.

Ama yinede kendi edindigim bilgilerden birini paylaşmak istiyorum pr7 pr6 kimsenin bilmedigi dofollow bloglara linkinizi ekleyebilirsiniz ancak sizden önce ya hiç yada çok az link eklenmiş olacak ve siz direk kodunuzu yazmayacaksınız anahtar kelimeniz geçen bir yazı hazırlayacak ve anahtar kelimenizin geçtigi yere kodunuzu koyarak post atacaksınız.

Saygılarımla...