Elimizde şöyle bir proje i var:
Bir online oyun sitesi isteniyorum. ama içindeki oyunlar klasik herkesin bildiği oyunlar olacak. Toplamda 9 bölüm olacak: Okey, Tavla, Bilardo, King, Batak, Briç, Dama, Satranç ve Chat bölümü. İnsanlar bedava üye olup, oyunları oynayabilecek ama cüzi bir miktar verip "Elit" üye olanlar daha fazla imkanlara sahip olacak. Örnek site:
http://www.gamyun.net/
Sektörde bir çok tanıdığa ve şirketere ulaşmamıza rağmen oyun işini üstlenecek kimse bulamadık. Genel tavır zaten işe yanaşılmak istenmemsi şeklinde. Ya angaryası çok gibi görülüyor ya da uzun zaman alacağı düşünülüyor. Buna rağmen Googla baktığımızda yüzlerce bu tarz oyun sitesi görüyoruz. Nasıl oluyor peki bu siteler? Bir yerlerden hazır mı bulunuyor/satın alınıyor/dağıtılıyor bu jawa modüller yoksa herkes birbirinden mi çalıyor? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Bu kadar yaygın bir şeyin bu kadar zor bulunabilmesi beni çok şaşırtıyor.
Konu Başlığını Dile Geitirmeme Rağmen 10 Kişi Kadar yazılımcı bana uşaltı. Kimi hazır kahvemix’in weri tabanını sana özel yazdım dedi kimi sıfır yazılım yaptım demosu bu dedi hepside sağdan soldan çalıntı indirilmiş, o benim bu benim tartışmasına maruz kalan yazılımlar olduğunu kısa sürede anlamış bulunmaktayım. Ciddi anlamda Bu konu hakkında yazılımcı arkadaş varsa İstanbul içi tercihim benimle irti kurabilirsiniz..
İlgi Alakanıza Tşk.
İrt:
Admin@Gelkeyfim.com
30-40 bin dolar bütçeniz varsa dediğiniz şartlarda çalışacağınız kişilerle irtibata geçirebilirim sizi, yurtdışı bu kişiler.