winnt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu temaları indirip bir pakatte topladım dediğiniz site ne ile geçiniyor, hiç düşündünüz mü?
sitede reklam yok, ne bileyim link satışı yok...
dikkatinizi çekerse bu siteden indirlen bütün temaların footer ları şifrelenmiştir. oysa temaların orjinal linklerinde şifreler yoktur. bu şifreli footerlarda yer alan linklerden para kazanıyor bu site.
dikkatinizi çekerim, sırf şifreli kodlar yüzünden (ve genelde bu tarz sitelerden indirdiğiniz temalar yüzünden) siteniz hacklenebilir.
bunun için siz siz olun bir temayı tema yazarının sitesinden indirin.
sağlıcakla kalın canlarım

arkadaşım uzatmıycam geçmişe dayalı yaşadıkların senin sorunundur.İnsanlara yalnış bilgi verme temaların bir kısmı şifreli bir kısmı şifresizdir.Size hiç kimse şifreli kodların garantisini veremez.Şifreye karşıysanız eğer açık kaynak kodlu tema kullanırsınız sizin için sorun kalmaz.Bu bahsi geçen site alinin temasını alıp kendi teması gibi şifreliyor ise buyrun söyleyin bizde aliyi haberdar edelim adamlar reklam alır almaz link alır almaz satar satmaz pr değeri 3 alexa 300 k site ben temaları kullandım kullanıyorum sorun yaşamadım.Kimseyede illa indirin hatrımız kalır demiyorum.Hack diyorsun haklı olabilirsin ama şunuda çok iyi biliyorum bir çok insan kodların ne olduğunu bilmiyor ama bloğu var velhasıl belirttiğim gibi işine yarıyorsa arkadaşların ne mutlu bana.