Firmaların ya da bizim müşteriyi umursamaz bir şekilde baktığımız yok.

Ama rabbena hep bana diyorsanız orda sorun sizdedir.

Türkçe kelimeler seçmeye dikkat ederekten konuyu açıklıyorum.

Trafik aşımına yakın zamanda mailler otomatikman gelir size. cpanel de olsa plesk de olsa.

Mailin güncelliğini sağlamak müşterinin görevidir.

Bu maile riayet etmeden trafik geçtiğinde fatura oluştuğunda bu müşterinin zoruna gidiyorsa burda kişi sorunu kendnde aramalıdır.

Sistemhost trafiği ücretsiz almadığına göre isteyen adamın hesabını kapatıp kullandığı trafiği de hediye edemez.

Trafik bittiğinde sitesinin askıya alınmasını isteyen kişinin profesyonel tarza önemli bir sitesi yoktur kesinlikle.

Profesyonel olarak sitesi olan hiçbir kişinin şuana kadar trafiğim bitince hesabım askıya alınsın vb birşey dediğini hiç duymadım.

Ek trafik olayını sorun eden kişilerin birçoğu profesyone olarak bu işle uğraşmıyor.

Belirttiğim gibi hiçbir profesyonel site sahibi sitesine giren birinin Bandwith Limit Exceeded tarzıyazı görmesini istemez.

PowerfuL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
vbb, müşteri gibi bakarım tabi. firma değilim. sizde firma gibi bakıyorsunuz. müşteriyi umursamaz şekilde. dediklerimi anlatamıyorum herhalde. eğer trafik geçildiyse hesap durdurulur. sonra müşteri sistemhostla konuşur. eğer müşteri trafik ücreti ödemek istiyorsa hesap açılır ve aştığı kadarını öder. yok ben ödemek istemiyorum derse bir dahaki ay zaten sıfırlanaca trafik. alır yedeklerini başka yere gider. bu kadar basit. sistemhost bu dediklerimi otomatik yaptıracak sistemine. kendi elle uğraşmayacak. cpanel zaten otomatik yapıyor.