Halen arkadaş fatura ödemedim yada ödemeyecem demedi. Ama adamın sitesini kapatarak zaten adama şuan zarar vermiyorlar mı..

Arkadaşın dediği gibi olaya hostingci olarak degil müşteri olarak bakalım.. Bende hostingci olarak böyle yollar müşteriyi kandırsam ve üzerine para almaya çalışsam bende kendimi korumak için konuşurum. Burada sanıyorum konuyu açan arkadaş şikayetini dile getirmiş.

Ben yandım siz yanmayın olayı olmuş. Yani bu firma size baştan küçük ücretler ile verdiği paketi sonra bw aşınca normalde bir çok firmanın yaptığı gibi hesabı kapatmak yerine sizden daha çok ücret alabilmek için bw sonuna kadar açmak ve yüksek faturalar ödetmesidir. Burada açılan konular herkesin firmalar hakkında yaşadığı olumlu veya olumsuz olayları yazarak diğer kişileri uyarmasıdır..

Herkesin fikri farklıdır. Fikirlere saygı duyarım. Ama benim fikrimde firmanın böyle küçük şeyler yaparak müşteriyi mağdur buraktığını düşünüyorum..

Buda bana , bize ve hepimize ders olur. Sözleşmeleri daha iyi okumak her ucuz veya bedava şimdi al sonra öde, para verme , ödeme vs gibi şeylere kanmayız küçük yazılan yazılar ve sözleşmeleri iyi okuruz.. Bakalım hangi firmaların ne gibi kuralları varmış yavaş yavaşgörüyoruz.

Zaten bu firma zamanında bana ve bütün müşterilerime toplu mail olarak spam mail dağıtığında gözümden düşmüştü.. Benzer bir konu

Geçmiş olsun diyelim..