haklısın himmet
yanlız o yorum niçin yapılır onu biliyormusun.
istanbul nemli bir bölge olduğundan aracın kasasının çürüdüğü düşünülür genel olarak böyle bir yorum yapılır. O yüzden aracın kasası kontrol edilir çürümediyse alınır ve bu aramanın kasasında çürük yok.
biz bu piyasının içindeyiz nerede ne kadar edeceğini biliyoruz.
saygılarımla

Güldüm ne alakası var nem ile ben Antalya' da yaşıyorum tüm arabalar paslansın o zaman
Yorum yapan arkadaşlar istanbul, izmir, bursa veya o bölgelerden yorum yapıyorsanız fiyat size fazla gelebilir. Ama anadoluda fiyatlar oralardaki gibi değil. Konya'da ikamet ediyorum. Araba pazarı evime yakındır. Ara sıra vakit geçirmek için gider gezer bakarım. Ama inanın buralarda ve diğer anadolu şehirlerinde (hepsi olmasa bile) fiyatlar ege bölgesine göre 1.000 lira daha yüksek. Sizin ok aralarda sattığınız arabaları konyada konyalı getirip üste en az 1.000 lira daha koyup satıyor. 10 yaşında doğan slx'e 9.000 lira veriliyor anadoluda. Araba yerine koymadığımız hiçbir özelliği olmayan toros'a bile 6.000-7.000 lira veriliyor. Brodway bile 6.000-7.000 lira ediyor. Bir şahin alıyorsunuz 6.000 lira civarı para veriyorsunuz. Bizim 95 model toyota corolla xei'nin bile 12.500'e müşterisi hazır bekliyor.
Fiyatın çok abartılacak kadar yüksek olmadığını düşünüyorum. Kaldı ki pazarlık payı da var.
Fakat şunu biliyorsunuz ki araba piyasası şuanda ölü eskiden kelepir çıkardı 1 saatte satılırdı şimdi her yer kelepir dolu büyük şehir ile alakası yok bu durumun kriz her yerde ayrıca araba almak isteyen bir arkadaşım zaten üşenmez gider alır.
Anlamadığım nokta madem pazarda bu kadar veriliyor bu konuyu neden güncelliyorsun ki.
Ben' de araştırdım ve gittim sürdüm arabayı araba senın olduğu için sana illaki süper gelicektir. Ama aynı fiyatta bir mercedes, bmw sür farkını anlarsın.
Ayrıca insanlar' a böyle cevaplar yazarak forumda satış yapabileceğini zannetmiyorum.
Buraya yazılan yorumlar' da insanları bilgilendirmek içindir konuyu baltalamak asla değildir.
Hayırlı Satışlar,