was adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
(: MrManson haklı.Gençler enerjilerini boş boş forumlardan muhalefet olmaya harcayacağına daha yararlı işlere harcasalar hem vatana faydalı olur hem kendilerine.Amerikan askerleri israil askerleri mekkeye medineye girmez (: girmelerine gerek yok zaten avuçlarında mekke medineyi yönetenler.Ayrıca biz daha kendi ülkemizin sorunlarını bitirmeden kendini düşünmeyen mekkeli medinelileri düşüneceksek işimiz var ...
o kisima bende katiliyorum muhalefet olmak yerine cozum aramasi gerekiyor genclerin. suan devletin basindakiler gibi birbirlerini yiyeceklerine daha yapici olmalari gerekiyor. Mekke ve Medine'ye fikirleriyle giriyorlar. karalamalarin sonu gelmiyor bu durumda bizim ic sorunlarimiz var biz buna bakmayalim dersek ozaman dinimize ihanet olur. Kendi sorunumuz degilmi muslumanlara yapilan bu ayip? Ben onlari dusunelim demedim ama buda bizim sorunumuz hem bizim hem diger muslumanlarin. Kisinin kendi oncelikleridir belki oda olabilir.. Ki zaten din hanesinde musluman yazan ve bu sekilde hala cephe alan oldukca yabancilardan da anca bu kadar saygi gelir ki ingiltere'de pek karstilik yok