DirectMIR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Firma haklı. Band'ınızı takip etmek sizin sorumluluğunuzda.
Bence yanlış düşünüyorsun firma bw aşımı olduğu an otomatik olarak kapatmak zorunda..Ben takip etmem birşey fayda etmezki işte Türkiyede işler böyle olduğu için herkes parayı bu yollar ile vuruyor..

Örnek Bu firma hostu 10 tl satıyor herkes ucuz diye alıyor.Sözleşmeyede diyorki bw aştığı an faturaya yansıtılır.. Herkes üye olurken hiçbirfirmanın sözleşmesini doğru okumadımız gibi burda bir çok arkadaşımızda bu şekilde mağdur olacak iyi biliyorum..


Sonrasında adamın paketi 2 gb lık paket bw aşıyor bw aştınız demiyor. Sonra xxx rakam ücret çıkartıyor adama bence bu işte hani derler ye bir iş ucuz veya beleşe geliyorsa altındaki kucuk yazılar veya başka şeyler vardır olayı bu sistemhost ucuz verip sonra böyle birşey yaparak paraları geri alıyor..


Ama Türkiyede birçok host firması otomatik kapatır. Bu olay aslında ttnettede böyledir. Senin 3 gb trafigin gectikten sonra kapatmazlar sonra yüksek fatura gönderirler. Yani bir virüs vs girse devamlı download yapan sana aylık 250 tlden bile fazla fatura gelmesini sağlar.

Ama yurtdışındaki internet sağlayıcılar 3 gb bw hakkın varsa 3 gb geçmeden önce sana 2 gb kullandın diye mail atar. 3 GB geçtikten sonrada sistemi otomatik olarak 56k çeker.Böylece ne sen internetin iptal olur nede fazla fatura ödemek zorunda kalırsın.Sen diğer aylarda yükseltmek istersen yükseltirsin. Bu devlet yaptırımlarından böyle yani herkes kafasına göre sözleşmeye yazamazki ama işte böyle firmalar sözleşmeye yazıyoruz yazdık diyerek geçiştiriyor.