adige85 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@asilweb 2500 Tl'lik bir fiyat vermişsin, ancak 2500 tl edecek bir proje gibi görünmüyor. Sistemi birkaç kişiye sordum çok zor olmadığını söylediler. o yüzden öyle karar verdim.Aynı zamanda düşüncem odur ki, hazır ir script editlenerek bile bu duruma gelineilir, belki wordpress, belki joomla ile çok rahatlıkla yapılabilir. Zaten en düşük fiyat vereni kabul edeceğim. Bir kişi 400 TL teklif etti.
bence çok abes bir durum yok. herkes standartları farklıdır. kafasında kendine göre eklemeyi düşündügü yada farklı yazma mantığı vardır. 400 tl diyen adamin 2 1-2ayda teslim ederim dicegini sanmiyorum. En basitinden ben aynı sistemi yazsaydım sertifikaları pdf olarak kişilerin direk kaydetmesine olanak sağlardım. Bu bile yazilimda +1 gün demek.

gibi gibi. ondan fiyatları karşılaştırırken ucuz yahni yerine kişilerin sunduğu kriterlerinde değerlendirilmesi gerektigini düşünüyorum.

olay script editlemekse, editlemeyede gerek yok wordpress in vs yapisi buna uygun degil. sonuçta para vermeden ücretsiz scriptlerde var bu konuda

Gelecek A.Ş. Online Linux Eğitimi