JohnTucker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar eğer sıkıntımız buysa benim bir fikrim var. Ayrı ayrı PM atıyorum sizlere...

Bu arada ben evden çalışıyor sayılırım, hatta laptopumu alıp yatağımda iş yapıyorum. Yanımda kolam, sigaram, bisküvim mutlaka olur. Ama şuna inanmaya başladım artık, evden çalışarak disiplinli bir çalışma ve temiz iş yapamıyor insan. Bunun yanında bazı zorlukları da yok değil;

Misal, insanlara ne iş yaptığını anlatamıyorsun. Hele bizimki gibi küçük yerlerde yaşıyorsanız... Hostingçiyim desem anlamaz, sitelerim var desem apartman sanır. Bilgisayarcıyım dersin, dükkanın nerde evladım der, internetle ilgileniyorum dersin, internet cafeci sanar... İnternet yayımcısıyım diyorum geçiyorum. Size bugün olanlardan bir örnek vereyim. Ben uzatmalı üni. öğrencisiyim. 7 sene bitti ama işlere daha çok önem verdiğim için okul daha bitmedi. Aslında bölümüm mükemmel herkesin hayalinde olabilecek bir bölüm ama pek tınlamıyorum şimdilik.

Bugün pederin işyerine bir amca geldi müşteri, güler yüzlü tombiş bir beyamca sanıp selamun aleyküm hoşgeldin amca dedim, demez olaydım. Adam başladı saydırmaya, senin okul bitti mi? Ailen sana iyi dayanıyor, baba parasıyla ömür geçmez vesaire... Amcam hiç öyle göründüğü gibi değil sen dert etme dedim ama baktım adam hala saydırıyor bak dedim şu kapının önündeki araba benim. Bu yaşta kaç tane tanıdığının arabası ve evi var? Hadi eyvallah dedim, arabama atlayıp gezmeye çıktım.

Böylede zor günlerimiz oluyor.
Dediğin tipde insanlarla çok karşılaştım laf anlatması zor oluyor