John adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ortada provoke muhabbeti yok, yorum tarzım bu. Galatasaray topiğindede bu şekil yorum yaparım. Ben takımıma güveniyorum, taraftarıma güveniyorum, gelin Beşiktaş topiğine'de yazın hatalı durumları

Fenerbahçe bu sene hiçbir şey yapamaz. Yapacağı en iyi şey UEFA kupasına gidebilmek.

Bunu sizde görüyorsunuz ama gururunuza yediremiyorsunuz.

Takımınızın halini görün, bu halinide korumaya çalışmayın
senin görüşün.geçen haftaki mağlup olduğumuz maç topiğinde fenerbahçe'nin şampiyon olacağına inanmadığımı yazmıştım, ama sonra gs, ts, sivas, bjk yani şampiyonluk yarışında var olan tüm takımlar puan kaybedince ümitsizliğim gitti

bizim trabzonspor, beşiktaş, galatasaray ile oynayacağımız maçlar, sizin galatasarayla ve bizimle oynayacağınız maçlar var.son 5-6 yıla bakın fenerbahçe'nin derbi karnesine mağlup olduğu maçların sayısının çok az olduğunu görürsünüz.deplasman-ev, formdayken-formsuzken farketmiyor genelde derbileri kazanıyoruz.

beşiktaş ve sivasspor elbette daha yakın görünüyor şampiyonluğa, gerek pozisyon gerekse form durumu açısından fakat bizde oynayacağımız bu 3 önemli derbi maçını kazanırsak, derbilerin dışında bir veya iki maçta puan kaybı yaşasak bile şampiyon oluruz.

buda benim görüşüm.