eXCa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yukarda yanıtın için ilk olarak teşekkürler ben genelde kadınlar üzerine site yapmayı ve yönetmeyi seviyorum ikitanede bayan arkadaşım var onlara gerektiginde konu yazdırabiliryorum içerik konusunda sıkıntım olmuyor yani . ne önerirsin ?
Aynı şekilde benimde kadınlarla ilgili sitelerim var ilk başlarda açtığımda fazla ilgilenememiştim ama gündüz kuşağını takip eden 2 arkadaş buldum gündüz kadın programlarında çıkan yemek tarifleri giyim aynı gün içerisinde çok fazla aranmakta. içeriğini ordan temin edebilirsin ama sitenin hızlı indexlenen bir site olması lazım bunun içinde doğal backlink şart.

TimeToRock adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
peki adsense basvurularımı kabul etmiyor ne yapabilirim kabul edilmesi için.?
bu konuda ne desem yalan olur eğitim yada program sitesi açıp legal içerikler eklersen daha çabuk kabul edilirsin diye düşünüyorum adsense kullanıcıya faydalı içerik sunan siteleri sever.

Andres1905 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yakın bir zamanda müzik üzerine birçok (20 - 30 ) domain kaydı yapıp seneye kadar sürecek bir süreçtede bu domainler üzerine sağlam içerikli müzik siteleri kurmayı planlıyorum , network ağı gibi olacak ama çekincelerim var müzik sitesi denince akla illegal içerik mp 3 vs geliyor ben ise tanıtım vs bilgilendirici paylaşımlar yapmak istiyorum , sence girilirmi böyle bir risk altına ?
Bu tarz sitelerde adsenseden çok normal reklam alırsan (bahsettiğin şekilde yapabilirsen hitin illaki yüksek olur) daha fazla kazanırsın. Müzik alanı ile gençler ilgilenmekte ve bu tarz sitelerde çıkan adsense reklamları fazla ilgi çekmez diye düşünüyorum.