ICEEXOL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Bu yöntemin işe yarama ihtimali oldukça düşük, hatta hiçbir işe yaramayacağını söylemek daha mantıklı olacaktır. Sizden önce yüzlerce kişi bu tarz yollar uyguladı. Eğer söylenildiği kadar basit olsaydı, Alexa'nın bir geçerliliği kalmazdı. Ayrıca bazı arkadaşlar 14 milyondan şu milyon sıraya çıktım gibi birşeyler söylemişler. Bunun için bu tip yöntemlere gerek yok? Alexa zaten yeni siteleri oldukça hızlı bir şekilde yukarıya gönderiyor. Asıl çalışma 450.000 sıralarında başlıyor.
Google'ın Alexa ile bir alakası yok. Google, DMOZ sitelerine değer verir. Bunu en iyi, DMOZ'a eklenen sitelerden çekilen "açıklama" metnini görerek anlayabilirsiniz. Alexa kendi halinde bir trafik sistemi ve kimde toolbar var ise takip ediyor. Toolbar kurup,eklentiler ile 5 saniye de bir sayfa yenileyip, sonra Alexa Rank rekorları kırmayı beklemek oldukça zor ve geçersizdir.
Google'ın Alexa ile bir alakası yok.

1.Konu başlığına bakınız.

Diğer iddialarınızda benden önce bu yöntemi kullanan insanlar demekki palaşmamış. Siz neye dayanıp hiçbir işe yaramaz diebiliyorsunuzki? Ben kaç sitede günlerce uğraşıp denemeler yaptım ve sonucuna göre geldim günlerce gözlemlerimden sonra burada anlattım. Siz denemeden etmeden emeğe saygısızlıkyapmıyormusunuz şuan? aa 1 2 hafta denedinizde pek değişmedi gelin yazın anlarım. Ben size oluyor diyorum, siz denemeden etmeden burda bu yorumu yapıyorsunuz helal olsun size Denemek ücretsiz. Alexada yükselmek isteyen birebir aynısını yapsın arkadaşlar. Ben konuma kefilim.