2,5 aydır devam eden bir ilişkim vardı,kız arkadaşımla kavgamız çok az derecesinde oluyordu yakınlık anlamında ciddi bir yakınlığımız oldu bundan 2 hafta önce bir gün bana çok soğuk davranmıştı çok kızdırmıştı beni ve ben kızgınlığım ile ayrıldım.O gün gece mesaj ile özür diledi,bende kendisine dönmesini söyledim ama bu sefer o dönmedi ve çok soğuk davranmaya başladı.Neden olarakta çok kırıldığını yalnız kalmak istediğini söyledi.Ben tamam dedim ilkten yalnız ayrı iken benim beraber olduğumuz sürece istemediğim şeyleri yapmaya başladı ve bende bunun üzerine kendisine kızdım üstüne gittim,yalnız o hep karışma bana yalnız kalmak istiyorum dedi.Beni sevip sevmediğini sorsam seviyorum diyordu her zaman.2 gün öncesi sevip sevmediğini sordum üzerine gittim ve sevmiyorum yalan söyledim dedi.Ve ben dona kaldım öylece..
Arkadaşına sorduğumda bana üzerine gittim diye sevgisinin bittiğini söyledi,ve doğru söylediğini.Bir insanın sevgisi üzerine gittin diye biter mi ?
Ve şimdi bir rap grubuna katıldı oradaki 2 elemanla çok samimi her tenefüs aralarında beraberler..
Ne oldu ne bitti anlamıyorum ..