arkadaşlar hit pek yok zaten ben link değişimi için satın almıştım bu siteyi o yüzden de sayyaç koymadım.alexa değer 1.700k hiti 100 civarı olduğunu düşünüyorum.
adsense bilgilerini de gönderemiyorum çünkü yeni kanal açma isteği duymadım diğer sitelerde kullandığım kodların aynısını koydum.
şöyle açıklayım size öss yaklaşıyor ve insanlar sınavdan sonra tercih rehberi arıyorlar. bu site de tercih rehberi yazınca google da ilk sayfada yani şu an pek kazandırmıyor öss sınavı yaklaşıyor bu site iyi işleryapar.
ayrıca siteyi neden satmak istediğimi söyleyeyim. satmamın 2 sebebi var 1.si doman zamanı bir kaç ay sonra dolacak ona para veremem. 2.si ve en önemli olan sebebi şu ben bu siteyi 3-4 ay önce aldım ve sırf link değişimi için kullandım. siz de bakabilirsiniz sitenin altında ekli olan sitelerin hepsinde kirklareliuniversitesi.net adresi var. ben bu kadar link değişimi yapmama rağmen kirklareliuniversitesi.net adresi 0 a düşmesine rağmen altına linkler eklediğim site 2 oldu ve bu çok sinirlerimi bozdu google artık çok cıvıttı o yüzden satıyorum.
kirklareliuniversitesi.net adresinden de anlayacağınız gibi ben öğrenciyim ve bu ara paraya ihtiyacım var.