digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu yöntemi ben bulmadım. Yabancı sitelerde görmüştüm ilk kez. Ama seoyu biraz okumuş deneyim kazanmıl biri kolayca ne işe yaradığını tahmin edebilir.
Verenler de bu ipuçlarının abuk sabuk siteler için abuk sabuk şekilde kullanıldığı için böyle ipuçlarını üzeri kapalı veriyorlar.
Ben de destekliyorum bu görüşü. Ama ipuçları belirli düzeyin üzerindeki webmasterların anlayacağı şekilde veriliyor. Çünkü burada her taktiği açık açık yazdığınızda bazı kendini bilmezler bunları kendini bilmez işlerde kullanıyorlar.
Bu konu hakkında yeterince ipucu verildi.
Eğer buraya biri yöntemi açık açık yazarsa bu yöntemi anlayacak düzeyde olan ile olmayan arasında fark kalmayacak. Herkes bu taktiği kullanacak ve bu taktik kimsenin işine yaramaz hale gelecek.
Bu taktiği ben yazmadım hatta bu taktik ile ilgili konuya yazdığım mesajdan -rep de yedim o nedenle açıklamak da bana düşmez...
saygılar

Bundan 4-5 sene önce çoğu html sitelerde bir kalıp vardı "DOST SİTELER" tarzında genelde Google'u dost olarak ekliyorlardı ne hikmetse, Google'da onlara dost olup üste taşıyordu... Oradan gelme sanırım