sevgili kardeşlerim öncelikle tezkere dilekleriniz için teşekkür ediyorum.
Konu ile duruma gelince. İnanın scriptlerin kullanılması hiç umrumda değil. Zaten millete amme hizmeti olsun diye dağıttık. Ancak benim bu iyiliğimin karşılığında zarar görmem hem de çok ciddi zararlar görmem, adımın warezle anılır olmasına kadar varan süreçler beni üzdü. Ancak buna da göğüs gerdim. Çünkü elit bir müşteri kitlem var. Zaten yapmış olduğum 500-600 k lık projelerin de hiçbir zaman tanıtımını referans olarak gösterimini yapmadım. Yurtdışındaki proje çalışmalarımı da benim bu eşekliğim dolayısıyla etkilenmesini istemedim.
Bu konuyu asıl açma sebebim bu sciptleri kimse satın almasın gelin ben size rapidsiz direk linklerini vereyim ama kimseden satın almayın. bu forumda 40-50 liradan bu marez scriptleri satanların icabına baktım. sakın sakın tuzağa düşmeyin. yukarıdaki örnek site gibi bir tost firması da görürseniz iletişim formuna güzel bir açık koydum direk sunucuya kadar dalabilirsiniz. Ben yakşalık bu scripti kullanan ve adımı kirletme yarışına giren 24 sunucuyu komple alaşağı ettim. Bu sunucu sahiplerinden bazıları aramızda. Bunları , defalarca bu kişileri sunucularınızdan çıkarın ya da ben icabına bakarım diye uyardım ama dinlemediler. Ben hakkımı yedirmemek ve adımı karalatmamak için ilgili işlemleri yaptım. Ve sunucu gümlettiğim için de kesinlikle pişman değilim. Uyarmasam hadi neyse...
Evet kardeşlerim kesinlikle uzak durun. Dediğim gibi bu konunun asıl açılış amacı zaten piyasada olan emeklerimin üzerinden hiç kimsenin para kazanmaması için. Kazanan varsa da gözüne dizine dursun. Allah bin türlü belalarını versin...Nokta... Bedduayı sevmem ama bunların bana zararına karşılık az bile...