eXCa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adsense amaçlı kurulabilecek siteler hakkında bilgi veririmisin ?
Bu daha çok size bağlı birşey mesela ben borsacıyım ve borsa sitelerim var bu sitelerle rahatlıkla ilgilenebiliyorum. Siz hangi alanda kendinizi iyi hissediyorsanız bu konuda bilgilendirirseniz daha fazla yardımcı olabilirim. En azından bir hobi yada ilgi alanınız yoksa size kaynak konusunda yardımcı olabilirim ama önce bilgili olduğunuz konulardan başlasak daha faydalı olur.

HyperFt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle herkese tek tek açıklamak zor olur diye düşünüyorum. Eğer hepsini ayrı başlıklar altında güzelce açıklayabilirseniz çok değerli bir kaynak olabilir yeni başlayanlar için.
Bunu çok denedim ama herseferinde yarım kaldı notepad e 5 mb yazı yazmıştım ama çöp oldu gitti

patlat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim kısa ve öz; tek sorum var..
adsense banlı bi GENEL VİDEO SİTE'm var, eski sahibi hile/hurda yaparak adsense domaini de kendi hesabınıda banlatmış.. 3 kere mail atmama rağmen dönüş yapmadılar, başka hangi yönteme başvurmalıyım, açtırmak için hangi yolu izlemeliyim, benim için önemli domain..
+rep..
Bu konuda adsenseye belgelerle beraber (domaini yeni kaydettiğinize dair mesela) temiz bir mail çekip beklemekten başka çare yok diye biliyorum ilk mesajımda bu konu ile ilgili bişey belirtmedim çünkü bu konuda bilgim yok maalesef.