Anlamları başa sardım, anlamsız hayatımda. Tek çıkar yol buydu belki de. Her güzel şeyin sonu olur demişlerdi, inanmamıştım, seni son sandım. Doğru söylediler. Bir sonumuz oldu. Bir daha başlangıcı olmayacak bir son...
Soruyorum nedenini; yok ki. Çözemedim seni. Anlayamadım beni ellere değişmeni. Son sözümdür bu sana; "geri dönmem sana bundan sonra"...

Anladım... Seni unutmayınca elime geçen birşey olmayacak. Bedenim son bulacak kefende; sadece... Ama artık bitti. Senin devrin geçti. Senden başkası olmaz sana ait bu bedende, sen de olmazsın, merak etme. Her aşkın sonu acı hüsran, bitiyorum her kelimende, ölüyorum aldığın haram nefeslerde... Ruhu kaybolmuş bedenimi taşımak zor geliyor şu günlerde. Acımasızlığın önüne geçilemediği o yüreğinde.

Görmeyecek bundan sonra seni gözlerim. Ah ellerim... Gitmiyor ellerim resimlereni yakmaya. Anlamsızca; doyamıyorum bakmaya. "Kör olası kahpe güzelliğin batsın" diyerek yakamıyorum...

Aşkım sinmiştir tenine. Arınamazsın kokumdan, arınamazsın günahlarından... Hayatın her anını acımasız kılan, beni benden çalan sana, yazıklar olsun. Tek temennim bundan böyle, aşkım artık son bulsun... Sana sonum demiştim, sen ilkmişsin. O kadar düştün ki gözümde; "meğer bir kahpe sevmişim"...

Not : Eser Bana Aittir

Not : Eser Bozulmaması İçin Argoları Silmedim Defalarca Özür Dilerim

04.04.09
Saat : 01 : 56