Don1_LikE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet dedim 100 TL ödesemde açsak diye ama 2 3 saat sonra sordum makina silindi gitti demedinizmi?ve ben size 120 TL ödemeyeceğimi söyledim mi öyle bişey söylediğimi zannetmiyorum.Allah ne demiş karşıma kul Hakkı ile gelme demiş merak etme ben kul hakkı yiyenlerden değilim sorumluluğumuda bilirim makinada zaten 20 gün açık kaldı 20 gün sonunda kapatıldı zaten yaklaşık 3 veya 4 gün kullanamadık makinayı bunuda biliyorsunuz haliyle müşteri kaybı oldu v.s herneyse Herkese iyi çalışmalar dilerim.
Ben makinayı alacağım yerden peşin alıyorum sen 1-2 gün içinde bitiririm dedin ödemeyi . Makinayı benden 11.03.09 da almısın neredeyse 20-25 gün olmuş . ben sana ilk başta 300$ demedimmi. Madem pahalıydı o zaman neden alıyorsun kardeşim.?. Ödeyemiyeceğini biliyorsan neden alıyorsun sunucuyu. 2-3 günde bir müşterilerine 40-45 TL gönderttiriyorsun. 10 defa dedim sana parça parça ödeme yapma diye. Benim sana sunucuyu sattığımda $ kaç TL'idi . Ödemeyi yapınca kaç TL. Birde gelmiş haklıyım rolleri yapıyorsun burda. O paralar kat kat çıksın senden tek isteğim o , Allah herşeyi biliyor. Bu arkadaşa sunucu satacaklarda ödemeyi almadan satmasın. Sonra peşinden koşarsınız ödeme yap yap diye.