Fiyat : 8 TL
Elimdeki miktar : 10
Ödeme Şekli : İş Bankası
Sıkça sorulan sorular ve cevapları
Soru : Sizinle nasıl iletişime geçeceğim ?
Cevap : Forum üzerinden özel mesaj atarak msn adresimi isterseniz yada siz yollarsanız en kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Dilerseniz forum üzerinden işleminizi halledebiliriz tabiki bu işlem online bir şekilde konuşmadığımız için işlemin uzamasına neden olabilir.
Soru : Hemen açıyormusunuz hesapları ?
Cevap: Ödemeniz hesabıma geçtiği zaman hesabınızı hemen açıyorum.
Soru : Hesabımın şifresini ve mailini nasıl değişeceğim?
Cevap : Hesabınıza giriş yaptıktan sonra yukarıda menüden settings kısmına girerek burada üyelik bilgilerinizde değişiklik yapabilirsiniz.
Soru : Ben 1 aydan uzun süreli üyelik almak istiyorum satıyormusunuz ?
Cevap: Üyelikleri puanlarla açıyorum . Puanlarla sadece 1 aylık üyelik açılmasına izin veriyor rapid uzun süreli üyelik almak için rapidden veya rapidi bayilerine yöneleceksiniz.
Soru : Hesapları secure/unsecure olarakmı vereceksiniz ?
Cevap : Hesaplarınız unsecure olarak verilecektir dilediğiniz gibi hesap bilgilerinde değişiklik yapabileceksiniz. Size tavsiyemiz gerekli değişikliği yaptıktan sonra hesaplarınız unsecure olarak kullanmanız bu şekilde hesabınızın şifresi başkalarının eline geçmesi durumunda değiştirilemeyecek bir nebze olsun güvenliğini sağlamış olacaksınız.
Soru : Sizden aldığım hesabım çalındı ne yapacağım ?
Cevap : Benden almış olduğunuz hesabın giriş kodunu bana yolladıktan sonra ticket yollayacağım ve cevabını aldığım zaman şifreniz verilecektir. İşlem süresi rapidden gelicek cevaba göre değişebilir.
Soru : Birden fazla üyelik almak istiyorum acaba toplu alımlarda indirim yapıyormusunuz ?
Cevap : Fiyat tekdir bir tanede bin tanede alsanız indirim söz konusu değildir.
Soru : Üyeliklerin garantisi varmı?
Cevap : Hayatta hiçbirşeyin %100 garantisi yoktur düşmez kalkmaz bir tek Allah benim başıma birşey gelmediği sürece hesaplarınızı en az 1 ay kullanacağınız garantisini veriyorum.