Developer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşdan haber v2.0 için 250 + 40 TL lisans kodlarının silinmesi karşılığı 290 TL hesabına gönderildi.
Ödeme script kurulmadan gönderildi, ancak script beklenen 5 gün içinde eksiksiz kurulmadı. Çalışmanızı ve alışveriş yapmanızı tavsiye etmediğim bir kullanıcıdır, ben müşterime mağdur oldum. Sizlerde bu konuda tedbirli ve titiz davranın.
. Script menüsü birbirine girmiş şekilde geliyor, 20 kategori açacak olsanız üst menüde olmasına imkan yok, bu sebebten menüleri sola alınmasını talep ettik ama beklenen 5 gün içinde gerçekleşmedi.
. Haber Yönetimi kısmı tamamen hatalı. Manşet - Spot Haber - Orta haber seçenekleri sunulmuş olsada calismiyor, tüm haberler baştan sona listelenerek gidiyor.
. Ziyaretci Defteri modulünden mesajlar silinmiyor, hatalı.
. Yazarlarda resim görüntülenmiyor, hatalı.
. Güncel kategorisi botu calismiyor, hatalı.
. Spor için 5 bot tanımlanmış, ama sitemiz spor sitesi değil ki gereksiz botlar. X sitesinden çekelim dediğimizde her farklı siteden çekilecek kategori için +50 TL istendi, bilginiz olsun. Bunları hesap edin.
. Script şifreli bir şekilde geliyor, tüm düzenlemelerde bu arkadaşa bağlı kalacağınızı ve bu arkadaşın sabit bir ofisi ve adresi olmadığını sunucu ve hosting işi yaptığı halde yer sağlayıcı belgesi olmadığını ve ulaşmanın cok zor olduğunu tekrar tekrar gözden geçirmeniz gerektiğini hatırlatırım..
5 gün boyunca bugün, yaparız yarın yaparız şu an yogunum cok yorgunum en son cuma gecesi 23:00'de gelirim dedi o günde yapmadı. Cumartesi yaparız dedi bugün ama MSN'de 3 saattir online olmama rağmen 1 kere gelip hadi yapalım da demedi.
Allah aşkına ben müşteriyim ve mağdur edilmişim ben daha ne kadar koşabilirim peşinden, 5 gün bir iş bekletilirse ne olur tabiki müşterim ödemesini geri aldı. -290,00 TL zarara uğradım. Önemli değil benim için bu meblağ, ama başkaları daha dikkatli olsun..
Bu mesaj karalayıcı, saldırıcı bir metin değil, tamamen benim gibi müşterilerin daha bilinçli iş yapması için bilinçlendirme yazısıdır.
arkadaslar,

bu skripti aktif olarak kullanan bir alicisi olarak bende bu konuda birseyler yazmak istiyorum.
Birincisi hala iliskide oldugum icin webadam nikli arkadasin son haftalarda sunucu tasima vs gibi islemlerden dolayi inanilmaz yogun oldugunu bilmekteyim. Yani bazi verilen sözlerde gecikmeler olmus olabilir ama bu sadece gecikmedir. parasini aldigi birseyi kesinlikle teslim eder. Bu konuda piyasada güvensizlik duyulmasini istemem.

Simdi skript ile ilgili bildiklerimi ve arkadasin dile getirdigi sorunlari yazmak istiyorum.
Simdi satici arkadas bir tema ve yazilim ile gayet uygun bir fiyata satisa sunmus, menuleri yukarida ve hemen hemen tüm bu görünüste olan sitelerde oldugu gibi 6-10 civarinsa menu sigabiliyor. buraya 20 menu sigdirmak zaten imkansiz. birbirine girmis sekilde geliyoru pek anlayamadim, sanirsam ie6 ile bakildiginda menu isimleri birbirine yapisik denilmek istendi. Bu ie6da yasanilan bir sorun, ve cözümü basit. css dosyasi acik zaten orada padding-left ve padding right atamasi ile sorun kolayca giderilebiliniyor.
Menuleri yukari yerine sola alma durumu yepyeni bir tema tasarimi ve düzenlemesi gerektirecegi icin bunun gayet normal bir istekmis ve karsiliksiz yapilmasi normalmis gibi yansitilmasi bence pek makul birsey degil.

Manset, spot ve orta haber sorunsuz calisiyor.

Ziyaretci Defterinde yayina acilmayan mesajlarda sorun var, yani silinmiyor dogru, cözümü veritabanindan silmek. kendisine ilettim, düzeletecek ve satilan herkeste bu sorun giderilecek.

yazar resimlerinde sorun yok, gayet iyi calisiyor. islem yanlis yapildigi icin gözükmüyordur sanirsam.

Güncel kategorilerde sorunsuz calisiyor. cikmasi icin sanirsam 40 civarinda haberin girilmis olmasi gerekiyor. bundan dolayi cikmama durumu söz konusu olabilir..

standart pakette belli bazi botlar mevcut ve bot istekleri icin 50 ytl yazilim üceti istemeside piyasadaki genel bir durum. yani simdi ben bunu satin alip örnegin Haber - Türkiyehaberi - Haberler - Sondakika dan haber ceksin dedigimde dogal olarak bu bot icin ücret talep etmesinde bir anormallik göremedim ben.

son olarak sunu bir kez daha belirtmek istiyorum, ufak tefek sorunlari ilettigimde kensisi sagolsun cözüp geri dönüs yapti. Bu son haftalarda cok yogun oldugu icin geciklemer sözkonusu olabilir, bunu bu kadar büyütmeye bence gerek yok. Kendisiyle konusup güzelce söylendiginden gayet anlasma yanlisi birisidir. Arkadasim iletisim kurup sorunu halledin, saygilarimla.

Buyurun sitemi inceleyin: giris