linux reseller arıyorum hostçum awtservers'dan bıktım güvenlik güvenlik işin suyunu çıkarttılar her yere php.info koymaktan ben bıktım onlar bıkmadı sonunda awt yi de bırakma kararı aldım.
şuan için 3-4 domainim var fazla bir cpu'ya ihtiyacım olmayabilir tabi en az %15 istiyorum ve ilerdede bu durum sorun olursa cpu konusunda sorun çıkarmıcak bir firma arıyorum (%90 cpu fln demicem %20ye geçme gibi bir olay olablir pek sanmıyorum olcağını)
ikinci konu ise güvenlik bu konuda ben php.info kesinlikle atmak istemiyorum ftpye sorun çıkarmamalı php özellikleri sunucunun safe mod'u kesinlikle off register globals'i on olmalı.. gerisi pek sorun çıkarmıyor genelde. joomla vs kuracağım ha bunun çözümü var php.info atarsınız ben safe modu kapatmam derseniz teklif vermeyin..
onun dışında awt gibi hdd kazası yaşadık yok müşteri bilgilerimizi kaybettik lütfen faturalarınızı yollayın olayına vs girilirse ben firmaya girerim bu konulara dikkat etmedim ilk başlarda şuan başımı ağrıtıcak kadar büyüdü.
konu hosting şikayet değil sadece istediğim ve yaşamak istemediğim sorunları yazdım.
türkiye lokalasyon almanya farketmez sonuçta vps değil bu
kesinlikle cpanel dışında alternatif bir panel teklifli reseller istemiyorum! belki teklif çok iyi olabilir direct adminliyse kabul ederim ama plesk istemiyorum
max 15gb alan
150gb trafik
sınırsız alt özellik
rvskin ve fantastico eklentileri tercihimdir olmasada olur napalım her cpanelde olcak diye bişey yok
bütçe olarak yıllık max 80 ytl olarak ayırabilirim
tekliflerinizi bekliyorum özel msj veya msn adresinizi bırakmayın anlaştıktan sonra konuşacağım paketlerinizi yazın ve güvenlik için olan durumu da yazın.. pazartesiye kadar teklifleri inceleyip karar vericem ptt ile ücreti ödeyeceğim..
edit: w-arez izni de olursa iyi olur olmasa da olur.

üstte belirttim msn adresi ekleyin görüşelim ifadesini istemiyorum paketinizi yazın ha güvenlik konusunda ortaya yazmamak istiyorsanız pm atın.. karar verdikten sonra msnde konuşucam..