Frestylers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benımde yaşım 14 de yaşımın arkadasında durmuşumdur. benım yaşımdaki çocukların tek eğlencesi ; metin2,knıgt yada futbol top oynamak mahallede misket oynamaktır yada en basitinden bisiklet sürmektir. ben ise hiç birini yapmam. bir host firmasında destek ve yardımcılık yapıyorum. herşeyimiz mevcut . ve kendımden gurur duyuyorum. benım açıklayacak bişiyim yok ve hiç bir zaman yaşımı : 18,20,27 gibi göstermedım her zaman neyse onu söyledim. tabi heryerden dışlandım ama sonunda anladılar. ben biliyorum ! , şeklinde. yani gerçek yaşını saklamamalıydın ben saklamıyorum. ve gayet mutluyum. belkı yakında benımde host firmam olur.(şuan kriz var) . sana hayatında başarılar diliyorum.
İşte güzel kardeşim, çocukluk, gençlik dönemini rahat bir şekilde geçirmeyen, bir diğer değiş ile çocukluğunu yaşayamayan bireyler gelecekte bunun acısını çok daha ağır çekecektir.

Sen misket oynamadan, bisiklet sürmeden, mahallede arkadaşlarınla top oynamadan bilgisayar başında büyüdüğünde, gelecek nesillere de tehlikeli bir miras bırakacaksın.

Mahallede top oynayan çocuklar günümüzde bile azalmış iken, internet cafe de counter, ps2-3 oynayan gençlerimiz gelecekte çocuklarına ne bırakabilir ?

Anlatırsın torunlarına çok güzel sunucu idare ediyordum, çok güzel counter oynuyordum, ps3 de inter'i alıp milana çok pis koyuyordum falan filan

Biz çelik çomak oynadık, fırıldak oynadık, misket oynadık gelecekte çocuklarımıza anlatacağımız bir çok anımız oldu. Geçnliğimizi genç gibi yaşadık herşeyden önemlisi. İnternete ve teknolojiye asla kendinizi kaptırmayın. Elinizde bir altın bilezik yani meslek olmadıkça işin zor, Üniversite mezunlarının bile bugün aç kaldığı bir memleketteyiz, sizlerin bizlerden daha çok çalışması daha çok okuması lazım.

21.yy da ülkemizin daha çok okuyan, araştıran, bilen gençlere ihtiyacı var. Daha çok bilgisayar başında vakit öldürenlere değil