Arkadaşdan haber v2.0 için 250 + 40 TL lisans kodlarının silinmesi karşılığı 290 TL hesabına gönderildi.
Ödeme script kurulmadan gönderildi, ancak script beklenen 5 gün içinde eksiksiz kurulmadı. Çalışmanızı ve alışveriş yapmanızı tavsiye etmediğim bir kullanıcıdır, ben müşterime mağdur oldum. Sizlerde bu konuda tedbirli ve titiz davranın.
. Script menüsü birbirine girmiş şekilde geliyor, 20 kategori açacak olsanız üst menüde olmasına imkan yok, bu sebebten menüleri sola alınmasını talep ettik ama beklenen 5 gün içinde gerçekleşmedi.
. Haber Yönetimi kısmı tamamen hatalı. Manşet - Spot Haber - Orta haber seçenekleri sunulmuş olsada calismiyor, tüm haberler baştan sona listelenerek gidiyor.
. Ziyaretci Defteri modulünden mesajlar silinmiyor, hatalı.
. Yazarlarda resim görüntülenmiyor, hatalı.
. Güncel kategorisi botu calismiyor, hatalı.
. Spor için 5 bot tanımlanmış, ama sitemiz spor sitesi değil ki gereksiz botlar. X sitesinden çekelim dediğimizde her farklı siteden çekilecek kategori için +50 TL istendi, bilginiz olsun. Bunları hesap edin.
. Script şifreli bir şekilde geliyor, tüm düzenlemelerde bu arkadaşa bağlı kalacağınızı ve bu arkadaşın sabit bir ofisi ve adresi olmadığını sunucu ve hosting işi yaptığı halde yer sağlayıcı belgesi olmadığını ve ulaşmanın cok zor olduğunu tekrar tekrar gözden geçirmeniz gerektiğini hatırlatırım..
5 gün boyunca bugün, yaparız yarın yaparız şu an yogunum cok yorgunum en son cuma gecesi 23:00'de gelirim dedi o günde yapmadı. Cumartesi yaparız dedi bugün ama MSN'de 3 saattir online olmama rağmen 1 kere gelip hadi yapalım da demedi.
Allah aşkına ben müşteriyim ve mağdur edilmişim ben daha ne kadar koşabilirim peşinden, 5 gün bir iş bekletilirse ne olur tabiki müşterim ödemesini geri aldı. -290,00 TL zarara uğradım. Önemli değil benim için bu meblağ, ama başkaları daha dikkatli olsun..
Bu mesaj karalayıcı, saldırıcı bir metin değil, tamamen benim gibi müşterilerin daha bilinçli iş yapması için bilinçlendirme yazısıdır.