arkadaslar oncelıkle konuyu dogru yeremı actım bılmıyorum yanlıs yere actıysam sımdıden ozurdılerım.. bu konunun tum webmasterler ıcın bı sorun oldugunu dusundugum ıcın buraya actım. konuya gireyım R10.neti öğrendıgımden berı 24 saatimin en az 7 sı burda gecıyor ve son 1 haftadır dıkkatımı ceken bı konu var R10.net Yeni web siteleri- Yeni sitelerden haberler bolmunde hergun enn az yeni 10 site acıldıgını goruyoruz ve bıde burda yayınlanmıyanlar var tabiki. demek istediğim şuki artık her duyan kişi website acmaya baslamıs yada sitesi olan herkez her yenı bir dızı cıkınca her yenı bır olay olunca ona gore hedef domaın alıyor.. buda türkiyeyi internet web dünyasında gerıye düşürüyor.burdaki kastım kesınlıkle yenı websiteler acılmasın rakip gelmesin degıl tabiki yenı sıteler acılsın projeler olsun rekabet başarı getırır fakat böyle hedef siteler acıldıkca ılerde webmasterler zarar gorcegıne düşünüyorum.. Lütfen artık hedef domaın almayı bırakalım..

benım gıbı bu sorundan rahatsız olanlar varsa yazarlarsa sevınırım.okudugunuz için teşekkür ederim

NOT;
Arkadaşlar bu benım fikrim kımse katılmak zorunda degıldır lutfen benımle farklı dusunenler - rep yagdırmasın..