By_ReFLeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
resul kardeşim zaman zaman bende yaş ayrımı yaparım. bu tamamen ilk izlenime bağlı.yaşın problem olmasının sebebi şudur ;
şimdi bir iş yaparsın iş yolunda gitmez anlatırsın anlatırsın anlamaz üstüne üstlük bide seni suçlu bulur bu tür insanlarda var. ha bu durum yaşı 20+ olup bilgisizliğinden yapanlarda çıkıyor ama istisna bu durum kardeşim.
tebrik ederim seni herkesin yapabileceği iş değil. Eğer tavsiye kabul edersen benim tavsiyem bu iş için msn başında site başında ticket bekleyeceğine ders çalış öss zamanın geliyor bak.sıkıcı gelebilir bu tavsiye ama hayatın gerçekleri bunlar bu işin üstesinden geldiysen bu tavsiyeninde önemini anlayacak kapasitedesin demektir. bu devirde okumazsan aç kalırsın.
Yorumun için teşekkür ederim,fakat okulumu aksatmıyorum.

derinsular adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaşın hiç bir zaman önemi yoktur zaten sonuşta sen insanları kandırmıyorsun birşey yapmıyorsun onlara iyi hizmet vermeye çalışıyorsun sonuçta yaşın bir önemi yok.
Gelecek hayatında başarılar.
Teşekkür ederim.

MeyT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle seni kutluyorum.
Yaşın gereği forumda takip ettiğim Hosting sitelerinden birtanesisin. Gerçekten şuana kadar hiç şikayette gözüme senin hosting ismin çarpmadı.
Bu arada;
Adresim : Sanayi Mahallesi Buzbağ Sokak No:9/4
Kağıthane / İstanbul
Bende Kağıthane'denim. ))
Görüşebiliriz Meyt Yorumun için ayrıca teşekkürler

GencAdam01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben seni 25 yaşlarında falan sanıyordum gerek mesajlarında ki üslubun gerekse hosting işinde olman nedeniyle.
Takdir etmekten başka yapabileceğim bişey yok
Ama en ufak sorunda veya hatanda bunu yaşına bağlayabilecek olanlar da çıkacaktır.Buna da hazırlıklı olmalısın.
Elimden geldiğince üstesinden geleceğim.Teşekkür ederim yorumunuz için.

fast adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ağaç yaş iken eğilir Elbette kardeşimiz geziyordur arkadaşlarıyla vakit geçiriyordur diye tahmin ediyorum.
Tabiki de geziyorum,eğleniyorum.Hatta r10 etkinliklerine katılıyorum.Bununla kalmıyor şimdide Google Adwors Reklamcılık Programına başvurdum.Kabul edilirsem orayada gideceğim

batinduz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cesaretinden dolayı tebrik ederim hocam. Bu işin yaşla ilgisinin olmadığını kanıtlayanlardan biriside sen oldun.Müsait bir zamaında tanışmak isterim
Çalışmalarında başarılar dilerim
Tabi ki görüşebiliriz,yorumun için teşekkürler

Dipnot : 2 post kasılmış.