dEsir0us adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
:S Arkadaslar lütfen yani yası kucuk die ikiniz birden yuklenmişsinz o tasarım hakkında arkadas acıklamasını yaptı. Yok yani iki ayrı firma olarak elestirseniz neyse CsOyuncu sahibi + calısanı mı ne tam bilmiyorum ama csoyuncu dan oldugunu adım gibi bildigim birisi karsılıklı paslasarak elestiriyor. Lütfen Eski Konumunuzu kayetmiş olabilirsiniz ama kişiliginizide kaybetmeyin ....
Öncelikle bu işin yaşla olmadığını söylerim.Yaşım 17 ama altında kalkıyorum hocam.Sizde kimn ne olduğunu tanırsınız yakında.Terbiyesiliğin en büyüğünü yaparlar arkadaşlarımız.Her forumda çekemedikleri ve her zaman kıskandıkları genckafe.net abileriyle ve bizlerle dalga geçerler ve bikemedğin bileği öpeceksin derler ya.Bunlar öyle değil bükemediğin bileği kesmeye çalışırlar.Bize ve GencKafe.Net'e ana avrat küfür ederler.Kendisinden kat kat büyük firmaları ezik gibi gösterirler müşterilerine.R10 a bak csoyuncunun ana avrat küfürleriyle doludur.Ancak insanlara saldırarak iş yaparlar.Bu ******** insanlar bize saldırdığı için panelleri kapattık.Ve r10 a konu açmışlar.Panelleri kaldırdık müşterilerimize adminlik veriyoruz diye dalga geçmişler.Ama biz sadece susuyoruz.Ogünü bekliyoruz.O gün gelsin herkes görecek.