Simdiye kadar r10 ve iyinette onlarca site satin aldim. Para konusunda sikintim yok. Yuzlerce siteyi fiyati dogru oldugu surece alabilirim. Oncelikle almayi planladigim siteler

1. ***** video
2. ***** icerikli ne varsa (forum, blog, hikaye vs...)
3. Ozgun icerikli siteler
4. Araba ile ilgili siteler
5. Cep telefonu forumlari, bloglari
6. Saglik, guzellik
7. Turizm, Tatil
8. Hobi siteleri

Kesinlikle almayacagim siteler:
1. Dizi
2. blogspottaki bloglar.
3. Hiti 2500 in altinda olan siteler. (Eger siteniz ozgunse, bu kuralda yumusama olabilir.)
4. Hiti 30K nin uzerindeki siteler (Bunlar genelde backlink ile biryerlere gelmis oluyor, ve site sahibi satistan sonra linkleri sildigi icin hitleri cok hizli dusuyor. Bu yuzden Turkiyeden yuksek hitli site almak cok riskli)
5. Oyun siteleri (Eger sitenizin temasi guzelse, sirf temaniz icin sitenizi alabilirim)
6. MSN siteleri

Eger buna uygun siteniz varsa, lutfen bana ozel mesaj gonderin. Ozel mesajlarinizi su fortmatta yazarsaniz sevinirim:
Site Adresi:
Site Hiti:
Sayyac yada Analytics sayfasi:

Istediginiz ucret:

Lutfen su siteye ne kadar verirsiniz, yada MSN e gel konusalim tarzinda ozel mesajlar gondermeyin, cevap veremem.

Ozel mesaj gonderen herkese kesinlikle olumlu, yada olumsuz cevap veririm. Bazen islerim yogun oldugu icin foruma giremiyorum, lutfen 1-2 gun bekleyin, kesinlikle size donus yaparim. Ozel mesaj gonderenlere simdiden tesekkurler,

protos78, Blackhat SEO uzmani