@quale ;
İnanki sanaldaki arkadaşlarım (MertWeb,WebEngineer vs(realde görüştüğüm kişler) daha sosyal ve de sınıf arkadaşlarımdan daha iyiler.Yorumunuz için teşekkür ederim.
Arkadaşım ben sana Asosyalsin demedimki zaten öyle olma dedim. Okuldan arkadaşlarınla görüşmezsen netten arkadaşlarınla görüş ama msnden değil normal şekilde görüş bunu anlatmak istiyorum. Tabiki işini yapmak için pc başına oturacaksın ama
sadece işini yapmak için kullanırsan bu aleti mutlu olursun inan. İlerde üniversiteye gittiğinde çok daha fazla zaman bulursun ve yaşında zaten iş hayatına atılma zamanının geldiğinin göstergesidir yaparsın istediğini. Ama 16 yaş çalışma yaşı değil gezme,eğlenme yaşıdır bana göre.. ( Tabi maddi duruma göre de değişebilir. ) Ama erken yaşta başlamanında ilerde bu işi yapmak istiyorsan uzmanlaşma açısından büyük katkısı da vardır ki sen ilerde başkasına bırakacağını söylemişsin yanlış okumadıysam. Asıl iş yapma yılların üniversite yıllarıdır. Herneyse çok uzatmayım yazımı demek istediğimi anladığını umuyorum. Kolay gelsin başarılar.
Peki ibrahim abi gezmek eğlenmek gibi şeyler ne ile oluyor para ile tabiki.
BilgiliHost İşini kaliteli yapan birisine benziyorsun harçlığını sana yeticek kadar çalış bilgisayar üstünde geri kalan zamanlarında değişik birşeyler yap. Bende 16 yaşındayım sırf para yüzünden çekmediğim çile kalmadı ondan pc başında bu kadar uzun süre duruyorum.
Senin para derdin bitmiyor zaten sana birşey demiyorum. Lazer epilasyon,diş beyazlatma,kıl tüy işleriyle uğraşırsan para yetişmez tabi.. (: