Bence hicbirisi ama ille de kullanacaksan Mynet en iyisi.
Adsense kullaniyorum bazi sitelerimde, cop reklam listesi bos olmasina ragmen 1k hiti bile olmayan sitemden gunluk 0.5$'dan fazla para kazaniyorum ortalama.
Turk firmalariyla kiyaslama yapayim bi de:
Adtech: 2.5k siteme ekledim gunluk 0.2-0.3 (bi de daha bunun bir kismi kesilecek). Bi de 5k'lik bi site icin adtech account'i var bi arkadasimin sitesi gunluk 0.4 getiriyordu kaldirdi tum reklamlari. Site bos dursun bari serveri kasmasin dedi
Koctek: Sonunu biliyorsunuz zaten
GG: 2.5k siteye ekledim yine gunluk 0.1-0.2 falan (ama en azindan ziyaretciyi o kdar rahatsiz eden reklam degil)
Mynet: Yine 2.5k siteye ekledim gunluk 0.3-0.4tl getiriyor
Reklamstore: Tiklari sayma olayini bence adtech'den iyi yapiyorlar ama tik basi kazancda adtech'den az veriyorlar. Ama Adtech'den daha iyi bence.
Softreklam: Bi ara bunu da kullandim 1k gosterime 0.7tl veriyordu ve gercek hitin 40%'ini sayiyor.
Nakitreklam: Pop-uplari cok rahatsiz ediyo ziyaretciyi ve beni (yazi eklerken falan) O yuzden kaldirdim ama odemeyi sorunsuz yapmislardi
Vurkac: Bi ara vurkac kullanmistim o baya iyi getiriyordu, cok da iyi sayiyorlardi. Kullandigim en iyi Turk reklam sirketi diyebilirim, sorunsuz odeme falan. Daha sonra Webkazanc'a gectiler ordan kullanayim dedim ama hic getirisi olmadi(Belki sorun bende olabilir Webkazancla ilgili ama Vurkac gercekten cok iyiydi).

Bazen tek gunluk diger reklamlari da kullandim ama hic verim alamadim. Bi de anladim ki Turk reklam sirketlerinde hic PPA kullanmamak gerekiyo, ben PPA'dan hic para kazanamadim 1 yil icinde.(pardon 1 kez adtech'in 5tl'lik reklamalrindan almistim taa ne zaman) sorun sende diyebilirsiniz ama bi siteye 5k kisi giriyorsa bi gunde en azindan bi kisiden kazanc saglanir de mi ama...

Toplamak gerekirse: herkesin de dedigi gibi ban yemedigin surece adsense mukemmel, ban yersen Turk sposorlara yonelmek yerine sitene reklam eklemeyip hitini artirmak daha mantikli bence tabi ben hemen para kazanmak istiyorum demiyorsan...