dreamsinger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır yanlış biliyorsunuz bize ait olmayan siteler bizden izinsiz alıp kullanabilir googlede " Tüm sitelerin hesabım için reklamları göstermesine izin ver " seçeneğini seçmemiz halinde, ki bende herkes alıp kullansın istiyorum, problem yok o konuda adsense kurallarına hakimim kafama bu tür şeyler takılınca yine okuyorum pekiştiriyorum lakin çok detaylı değil açıklamaları, neyse ersat ve diğer bir çok arkadaş sınır yok dediler sınır var diyen arkadaşta neye dayanarak söylediğini açıklamadı, googledede aski belirtilmemiş bu durumda problem kalmadı arkadaşlar Teşekkürler...
tekrar söyleyeyim ..siz yanlış anlamışsınız..ben demişim ki size ait olmayan sitelerde zaten adsense kodu yayınlayamazsın..başkası kullanabilir kodunuzu tabi

neyse siz bilirsiniz ama adsense kodunuzu ***** site sahibi birisi sitenize koyarsa ne olacak
çünkü demişsiniz ki ''gönüllü siteler reklam kodumu sitelerinin bir yerine koyacak bana haber vermeden''

buna istinaden söyledim...haberiniz olmadan kural dışı bir site sizi banlattırır ve yazık olur
o yüzden siz herkes kullansın yerine sadece sizin belirlediğiniz sitelerde izin verilmesini ayarlayın ki hesabınız 3 gün sonra gümlemesin

anladın?